Vraag & Antwoord

Anders (software)

Muziek branden zonder tussenruimte

9 antwoorden
  • Ik heb nu Nero en daarmee brand ik regelmatig muziek maar als ik een album heb waarin de nummers in elkaar overlopen wil ik nog wel de nummers apart kunnen selecteren maar ze moeten zonder tussenruimte gebrand worden(dus niet 2 sec of 1 seconde tussenruimte) en dit kan niet met Nero. Met welk brandprogramma voor Windows XP kan dit wel?
  • Kan wel met Nero, zorg dat DAO aan staat (Disc At Once), selecteer daarna alle tracks, klik met rechts en ga naar eigenschappen, zet de tijd van 2 sec. op 0 sec. en druk op ok. Je krijgt dan een medling dat de eerste track minimaal 3 sec. voorloop moet hebben en je kan dan op een knop drukken die het automatisch voor je aanpast.
  • [quote:a6f912e66d="Venzent"] Je krijgt dan een medling dat de eerste track minimaal 3 sec. voorloop moet hebben [/quote:a6f912e66d] 2 sec. voorloop pakt ie ook hoor ... :wink:
  • je kan het wel met nero.. selecteer alle traks-> rechter muis->eigenschappen-> tijd tussen nummers staat 2 maak 0-> ok-> klaar-> als het goed is zie je de balk kleiner nu-> branden maar.. 8)
  • [quote:43a1e0d563="Obi-wan-kenobi"][quote:43a1e0d563="Venzent"] Je krijgt dan een medling dat de eerste track minimaal 3 sec. voorloop moet hebben [/quote:43a1e0d563] 2 sec. voorloop pakt ie ook hoor ... :wink:[/quote:43a1e0d563] ja das waar, hij zegt geloof ik zelf "2-3 seconden"....Nouja, ging om het id :-)
  • Bedankt voor de oplossing gaan we proberen over een paar dagen, want dan ga ik ff vakantie cd's maken. Fijne vakantie nog allemaal :D
  • Mijn ervaring is dat als je alle track selecteert, en dan 0sec pause invoerd, dat er óók tussen track1 en track2 een 0sec pause tussen zit, ondanks de waarschuwing. Het kan ook aan de brander liggen, maar bij mij werkte het duz wel zo.
  • Ik heb dit ook een keer met een live cd geprobeerd met nero, 0 seconde pauze tussen de tracks, toch blijf je een tik tussen de nummers horen... volgens mij is het niet mogelijk om alles vloeiend in elkaar te laten overgaan... heb ook andere prg's geprobeerd zoals mp3 joiner, maar zelfde resultaat.
  • kan wel. 2 en alle volgende nummers selecteren. dan op eigenschappen klikken. Daar de pauze tussen de nummers weghalen en onder in over gang op 2 zetten. Nun gaat ie vloeiend over in elkaar alshet live cd's zijn. Succes.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.