Vraag & Antwoord

Anders (software)

paris hilton doet het niet

5 antwoorden
  • :( He ik zal wel de aller domste zijn maar ik heb een bit torrrent client geinstaleerd en nu heb ik dus verschillende dingen opgehaald om het eens te proberen. Het probleeem is nu dat mijn windows media speler het niet af wil spelen als gevolg van een class Factory weet iemand hoe ik paris hilton nu wel kan gaan bekijken. heb al gekenen als het aan de versie of aan updates lag (kon toch?) alvas vriendelijk bedankt
  • Porno plug-ins ontbreken?
  • Je mist weinig hoor. Veel hype. Maar het zal wel een divx of xvid codec zijn. Installeer bijvoorbeeld het k-lite codec pack, of ffdshow.
  • En ik maar denken dan het probleem bij Paris Hilton is dat ze het WEL doet 8)
  • [quote:da8f46ef12="Mr Pink"]:( He ik zal wel de aller domste zijn maar ik heb een bit torrrent client geinstaleerd en nu heb ik dus verschillende dingen opgehaald om het eens te proberen. Het probleeem is nu dat mijn windows media speler het niet af wil spelen als gevolg van een class Factory weet iemand hoe ik paris hilton nu wel kan gaan bekijken. heb al gekenen als het aan de versie of aan updates lag (kon toch?) alvas vriendelijk bedankt[/quote:da8f46ef12]Mr Pink slaat dat op de grote als paris hilton het wel doet :lol:

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.