Vraag & Antwoord

Anders (software)

Install probleem

Anoniem
None
2 antwoorden
 • Damn eg een klere zooi. Als ik Thief 3 wil installeren, vraagt ie op een gegeven moment om CD2. Die prop ik dr, maar dan geeft windows (dus níet de installer) een error dat CD1 er niet inzit, dan kan ik doorgaan, overnieuw en stoppen doen (ofzoiets) Als ik CD1 er dan weer instop en op overnieuw klik, houdt de installer er mee op, met een melding 'dat het apparaat niet klaar is' Als ik voor doorgaan kies, gaat ie nog even door, tot ong. 75% en dan geeft hij een of andere DLL error, en stopt ermee.
  Met Soldiers Heroes of WWII had ik hetzelfde probleem, maar na formatteren hield dat op. Ik heb uiteraard geen zin om wéér te formatteren! Ik ben radeloos!!! Ik heb nu even de alle bestanden van de 3 cd's in 1 map gegooid en probeer het op deze manier even. Maar zo kan het natuurlijk niet doorgaan…….
  Alvast Bedankt, :D
  GamerNeo
 • Mijn eerste indruk is dat er iets niet helemaal lekker is met de windows installatie. Geen virussen of spyware?
  Wellicht een idee om eens een schone install te maken en daarna een image (met ghost ofzo). Daarna andere software en opnieuw een ghost. Kost je in totaal een paar cd's, maar scheelt een hoop ellende met dit soort zaken.

  Suc6

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.