Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (software)

ACCESS RAPPORT

Anoniem
Davidnyh
2 antwoorden
 • Hoe kan ik ervoor zorgen dat er een nummering voor de namen van personen per gemeente kan krijgen in rapporten.

  Voorbeeld

  Sint-Truiden

  1. Thijs
  2. Wouters

  Hasselt

  1. Goos
  2. Verbist
  3. Nulens  Alvast bedankt

  David
 • Help ACCES 2000:
  Detailrecords in een rapport nummeren
  Open de ontwerpweergave van een rapport.


  Voeg een berekend tekstvak toe aan de detailsectie.
  Hoe?

  indent240Zorg ervoor dat een tekstvak is geselecteerd en klik vervolgens op Eigenschappen op de werkbalk om het eigenschappenvenster te openen.


  Stel de eigenschap Besturingselementbron in op =1.


  Stel de eigenschap Lopend totaal in op Over groepen.
  Wanneer u een afdrukvoorbeeld van het rapport weergeeft of het rapport afdrukt, worden de records opeenvolgend genummerd (1, 2, 3…).

  Opmerking Het rapport Omzet per jaar in de voorbeelddatabase Noordenwind bevat een voorbeeld van genummerde detailrecords. Als u dit rapport wilt bekijken, opent u de database Noordenwind.mdb in de submap Voorbeelden van de programmamap van Office. Vervolgens opent u het rapport Omzet per jaar in de ontwerpweergave. Klik op voor informatie over het openen van de database Noordenwind.mdb.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.