Vraag & Antwoord

Anders (software)

Microsoft Combat flight simulator

6 antwoorden
  • sinds kort heb ik het spel Microsoft Combat flight simulator. alles uitgepakt enz., daarna wat vliegtuigen uitgepakt en daarna wou ik gaan spelen. dat spelen wou niet. er stond geen .exe bestand in de map dus ik op zoek. er bleek een bestandje in het zip filetje te staan die niet uitgepakt kon worden. hij gaf dan een error aan en als ik op logfiletje druk zegt hij: Extracting to "C:\Documents and Settings\Jelle\Local Settings\Temp\" Use Path: no Overlay Files: yes Extracting COMBATFS.EXE bad CRC 591faebe (should be e82a6b24) Warning: the size of the extracted file (131637) does not match the uncompressed size (131584) recorded in the zip file wat moet ik doen? ik heb zelf er al aan zitten prutsen en op het internet gekeken maar het blijft het niet doen. wil iemand aub even helpen? bedankt alvast
  • of moet ik dit ergens anders neerzetten? bvd jellerbert
  • Idd hoort deze vraag in een andere categorie te weten 'Games'. Stuur even een PB naar een mod om te vragen of ze deze topic voor je willen verplaatsen. Iig geen nieuwe aanmaken in de betreffende categorie, want dat valt onder 'cross-posten'. Wat betreft het probleem: Volgens mij heb je het spel gedownload ipv. gekocht. Dat lees ik tenminste uit het feit dat je een en ander uit hebt moeten pakken en er een .zip bestand gaar is. Gekochte spellen zijn z-e-l-d-e-n te installeren door .zipjes uit te pakken. Nou wil ik niet persé de moraalridder uithangen, maar dit soort vragen kun je op dit forum wel vergeten; het wordt niet op prijs gesteld dat je vragen stelt in de richting van: "Ik heb een spel illegaal gedownload en nou werkt het niet..." De reactie die je veelal zal krijgen is: Gut, wat sneu voor je. Zie o.a. deze link: http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=61404 Maar goed, misschien zit ik er wel helemaal naast en heb je het gewoon gekocht... :roll:
  • mmz :-? misschien klopt het wel dat ik het niet helemaal heb gekocht.... :cry: maar wil iemand toch antwoord geven op me vraag?
  • [quote:1c136ba1cb="jellerbert"]misschien klopt het wel dat ik het niet helemaal heb gekocht.... :cry: maar wil iemand toch antwoord geven op me vraag?[/quote:1c136ba1cb]ZELFS voor nieuwe forumleden (welkom trouwens) wordt geen uitzondering gemaakt. And that means you too... 8)
  • getsie, gelukkig deed hij over het downloaden niet zo lang 8)

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.