Vraag & Antwoord

Anders (software)

opstart problemen met Outlook en Outlook express

Anoniem
Henk48
8 antwoorden
 • Bij het opstarten van outlook2000 geeft de PC de volgende fout: "Fout in de OLE-registratie. Het programma is niet juist geïnstallerd. Voer setup van het programma opnieuw uit."
  En bij het opstarten van outlookexpress geeft de PC de volgende fout: "Kan Outlook express niet starten omdat MSOE.dll niet kan worden geladen."
  In middels heb ik windows en office update volledig uit gevoerd. Toch blijft ie dezelfde fout geven en kan ik de beide outlooks niet opstarten. Ik gebruik windows-ME
  Wat kan ik hieraan doen?
  Henk48
 • Kijk hier eens naar:
  http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;318653
 • Oftewel: Outlook Express verwijderen en opnieuw installeren…
 • Beste nohe1977 en @lex,
  Bedankt voor jullie reactie. Maar helaas…
  Ik heb Outlook Express verwijderd en opnieuw via wondows-update weer geinstalleerd. Bij het opstarten van de PC geeft ie nu de volgende fouten: inetcomm.dll, msoe.dll en oeimport.dll zijn er niet of kunnen niet goed worden geïnstalleerd. Ik heb de procedure van verwijderen en installeren van OE tot 2x toe uitgevoerd. De eerste fouten zijn onveranderd aanwezig. Wat kan ik doen?
  Ik probeer mijzelf te blijven, het wordt wel lastig.
  Henk48
 • Ik heb een fout gemaakt bij het instaleren. Nu heb ik hem op juiste wijze geinstalleerd. Outlook geeft nog steeds dezelfde fout en OE geeft een extra fout en wel: Kan OE niet starten. De toepassing kan het lettertypecache opject niet maken. De computer heeft onvoldoende geheugen of de schijf is vol (ha, ha).
  Wat nu verder te doen?
  Henk48
 • Welk OS heb je? Indien XP, dan wil een "warme" herinstallatie van XP wel eens dergelijke fouten repareren. Ik bedoel daarmee een herinstallatie, zonder iets te verwijderen, over de oude heen.
  Systeem opstarten met de XP CD-Rom, en het wijst zich vanzelf. Er gaat dan niets verloren. Bij eerdere versies van Windows is het succes van deze methode vaak twijfelachtig.

  Jan de Boer
 • Jan,
  Ik heb windows-ME. Kan ik dan ook proberen een herinstallatie uit te voeren?
  Henk48
 • Proberen kan zeker geen kwaad (baat het niet, het schaadt ook niet). Het kan je bij succes veel werk besparen. Maar ik heb zelf ook ME, en heb er niet succesvolle ervaringen mee. Ik heb daardoor in 4 jaar tijd m'n C-partitie 2 keer moeten formateren en ME volledig herinstalleren.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.