Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (software)

ANts P2P (Anonieme P2P !)

Anoniem
ikkedus
8 antwoorden
 • Nu Kazaa, en andere programma's, in de gaten worden gehouden door stichting Brein, en mensen die veel 'illegale' bestanden ruilen aangepakt gaan worden, is het hoog tijd geworden voor een totaal ANONIEM p2p proggie.

  Die is er nu, namelijk: ANts P2P.

  Ants P2P schrijft op hun site:

  [b:6bfe7b6a56]ANts P2P realizes a third generation P2P net.
  It protects your privacy while you are connected and makes you not trackable, hiding your identity (ip) and crypting everything you are sending
  eceiving from others.[/b:6bfe7b6a56]

  Kijk, dat is wat we willen en waar we op zaten te wachten !

  ANts P2P is een vrij nieuw proggie dat nog in de kinderschoenen staat, en dus wordt er nog volop gewerkt aan het programma.
  Ook is het ANts P2P netwerk op dit moment nog niet zo groot, maar gezien de vele goede reacties (ook op veel internationale P2P sites) zou dit programma wel eens een hele interessante kunnen worden.

  Als je meer wilt weten over ANts P2P, kijk dan hier:
  http://www.myjavaserver.com/~gwren/home.jsp?page=custom&xmlName=ants

  Om ANts P2P te downloaden, kijk je hier:
  http://prdownloads.sourceforge.net/antsp2p/ants_p2p_beta0.2.0_jar.zip?download

  Wanneer je ANts P2P hebt gedownload, moet je het ingepakte bestand uitpakken, en dan de 2 mappen, en de files kopieren naar een andere map, die je bijv. in je Program Files zet en de naam ANts geeft.

  Opstarten van ANts P2P doe je middels 'AntsP2P.jar' (je kan ook een snelkoppeling maken, dat is handiger).
  Zodra je ANts P2P hebt opgestart moet je in het programma de knop 'Start ANts' even aanklikken (dit kun je bij 'settings' ook op automatisch zetten).
  Nu gaat ANts P2P een verbinding maken met het netwerk… dit kan soms even duren.
  Je komt tevens in de ANts P2P IRC chatroom terecht… hij gaat nu ook via IRC op zoek naar servers waarbij je kunt inloggen op het ANts P2P netwerk.

  Zodra je bent geconnect met het netwerk komen de download/upload velden tevoorschijn, en het zoeken doe je in het 'Query' veld.
  Bij 'connections' vind je de knop 'New Query', als je daarop klikt komen er meer zoekvelden tevoorschijn.
  Je kunt zoeken op naam (klik dan 'search bij string'), of Hash-code (iets dat bijv. ook bij het donkey/gnutella netwerk gebruikt wordt).

  ANt P2P is een JAVA programma… als je een oude java versie gebruikt, download dan op http://www.java.com even de gratis update.
  ANts P2P is open-source, en heeft geen spyware en geen adware.

  Het is zeker de moeite waard dit proggie te proberen… vooral voor mensen die graag anoniem willen zijn… en blijven !
 • Dit forum is niet bedoeld voor reclame van producten
  (zie algemene forum faq)

  [code:1:51311af4ea]Plaats geen reclame-uitingen (spam)

  Het Computer!Totaal-forum is niet bestemd voor commerciële reclame-uitingen, niet in de vorm van afbeeldingen, en zeker niet in de vorm van links naar al dan niet commerciële pagina's in de hoop hits te genereren. Alle reclame-uitingen, hoe klein ook, zijn hier verboden. De beheerders behouden zich het recht voor berichten naar eigen inzicht te wijzigen of te verwijderen. Recidivisten krijgen eerst een waarschuwing en worden daarna onverbiddelijk van dit forum verbannen.

  Plaats geen illegaal materiaal

  Links naar en berichten over illegale sites en software of cracks, serienummers, pornografisch materiaal en anderszins aanstootgevend of verboden materiaal kunnen we uiteraard niet toestaan en worden verwijderd. Ook hier geldt dat de beheerders zich daarbij het recht voorbehouden berichten naar eigen inzicht te wijzigen of te verwijderen. Recidivisten krijgen eerst een waarschuwing en worden daarna onverbiddelijk van dit forum verbannen.[/code:1:51311af4ea]
  uit de handleiding
 • Ik zie dit niet als reclame hoor.
 • [quote:4446e1f4c5]
  Het Computer!Totaal-forum is niet bestemd voor commerciële reclame-uitingen, niet in de vorm van afbeeldingen, en zeker niet in de vorm van links naar al dan niet commerciële pagina's in de hoop hits te genereren.[/quote:4446e1f4c5]

  Dit is niet bedoeld als spam of reclame… mijn bericht is niet commercieel en ook wil ik er geen hits mee genereren, want ik heb niet eens een site.
  Dit bericht is informatief bedoeld, en het is iets waar wellicht veel mensen iets aan zouden kunnen hebben, vooral nu steeds meer mensen hun privacy en anonimiteit gewaarborgd willen zien wanneer zij gebruik maken van een p2p programma.

  Ik krijg maandelijks de Computer Totaal in mijn brievenbus, ook daarin worden sites, programma's enz. in beschreven waar de lezer zijn/haar voordeel mee kan doen… is de Computer Totaal dan eigenlijk een reclame folder ?
  Nee… ik waardeer het juist dat ik door Computer Totaal geinformeerd wordt over allerlei programma's en de links daarnaar toe.
  Mijn bericht omtrent ANts P2P is ook zodanig bedoeld… trouwens, Computer Totaal schrijft wel eens artikelen over P2P in hun blad… ANts P2P is misschien een goede tip voor als Computer Totaal in de toekomst nogmaals een artikel met betrekking tot P2P schrijft.

  Met vriendelijke groet.
 • hierheen gemoved, wat doen we ermee?
 • Het lijkt niet commercieel te zijn, dus wat dat betreft overtreedt het geen regels. Het is ook geen illegale software.

  Volgens mij is dit niet anders dan wanneer iemand een topic opent met reclame voor "Registry Cleaner" (een freeware progje van een enthousiaste programmeur om de Windows registry op te schonen), of een link naar de nieuwste drivers voor Ati.
 • Ik krijg ook niet de indruk dat het om Spam of iets anders illegaals gaat hoor, het is wel raar dat iemand dit als "first post" doet maar het is niet tegen de regels.
 • ok.. move ik hem weer terug :)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.