Vraag & Antwoord

Anders (software)

[BitTorrent] Specifiek bestand uit torrent downloaden

Anoniem
<?pc>
6 antwoorden
 • Hallo,

  ik heb een torrent die twee bestanden van 700MB bevat, waarvan ik één bestand wil downloaden. Hoe kan ik dat doen?

  Nog een vraag: Hoe kan ik met PTC seeden? Als ik een torrent open, dan gaat ie downloaden naar de incompleet map, waar het desbetreffende bestand zich niet bevind. Ik wil dat bestand daar ook niet naartoe verplaatsen.
 • Ligt er aan welk programma je gebruikt. Als je bittorrent gebruikt gaat dat naar mijn idee niet. Ik gebruik zelf azureus. Daar kun je heel wat meer dingen instellen en dus ook welke bestanden je wilt downloaden. Ook de upload en download limiet kun je optimaal instellen. Ik gebruik het programma al een jaar en ik heb altijd maximale download snelheid. Een aanrader dus.

  Suc6!
 • Ik had even over je tweede vraag heen gelezen…

  PTC is een bittorent client neem ik aan? Je moet wel eerst wat gedownload hebben voor je kunt uploaden (seeden). Daar is het torrent netwerk ook op gebaseerd. Hetgene wat je dowlaod, upload je ook tegelijkertijd.
 • In bittornado kun je bestanden selecteren, die als eerste gedownd moeten worden. Er zijn ook wel clients, waarmee je specifieke bestanden kunt aangeven, ben ik wel eens tegengekomen als feature. Weet zo even geen titel, maar het kan dus wel.
 • Ik heb de oplossing al gevonden, download opnieuw starten en dan het ene bestand dat je al hebt in die map plaatsen, dan ziet de client dus dat je dat al hebt.

  Nu zullen jullie je misschien afvragen wat je eraan hebt…
 • pfffffffffffffff ik blijf bellen …

  :p

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.