Vraag & Antwoord

Anders (software)

Hardware testen

6 antwoorden
  • Hoi allemaal, Ik ben op zoek naar een programma wat al mijn hardware (zoals geheugen en zo) kan testen. Heeft iemand een suggestie voor mij? Het gaat om een Windows-XP machine. Alvast bedankt. Frank Beermann
  • Dat is denk ik teveel gevraagd. De moderne hardware is dusdanig complex dat testen een hele klus is. Geheugen testen is vrij eenvoudig. MemTest is een bekend programma hiervoor.
  • Sandra2000 of als je het tegenkomt, AIDA32 zijn goede en uitgebreide programma's met modules die (vrijwel) alle hardware en ook software onder de loep nemen en testen.
  • [quote:87273db47b="p.blauw"]Sandra2000 of als je het tegenkomt, AIDA32 zijn goede en uitgebreide programma's met modules die (vrijwel) alle hardware en ook software onder de loep nemen en testen.[/quote:87273db47b] Je vergat Everest, is een opvolger van AIDA32 :wink:
  • waar wil je het op testen? prestaties of dat het nog goed werkt?
  • [quote:4a0ea106cd]taco78 BerichtGeplaatst: Do Aug 26, 2004 3:16 pm Onderwerp: p.blauw schreef: Sandra2000 of als je het tegenkomt, AIDA32 zijn goede en uitgebreide programma's met modules die (vrijwel) alle hardware en ook software onder de loep nemen en testen. Je vergat Everest, is een opvolger van AIDA32 [/quote:4a0ea106cd] Oh!? Ik wist dat AIDA32 niet meer ondersteund werd door de makers, daarom schreef ik "als je het tegenkomt...". Hmmm. Een opvolger dus he? Dat gaan we opzoeken! :D Tks!

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.