Vraag & Antwoord

Anders (software)

Video direct ongevraagd in volledig venster

4 antwoorden
  • Als ik een video bestand open gaat ie direct naar een volledig scherm. Wat ik ook voor programma gebruik; Windows Media Player, Winamp.. dan kan ik niks meer. PC reageert nergens meer op, maar de film wordt gewoon afgespeeld. Alleen resetten is dan nog 'n oplossing. Heeft iemand 'n oplossing?
  • Wellicht een te simpele oplossing maar als je op ESC drukt gebeurt er niets? Je kan onder opties aangeven hoe WMP moet opstarten, ook wel scherm formaat. Als dit allemaal niet mag baten heb je wellicht een slechte codec erop staan (heb je last met alle soorten? , dus mpeg en divx etc?) Kan ook nog zo zijn dat je videokaart software "automatisch" op fullscreen plopt. (ik heb ooit een keer zoiets gehad)
  • Esc werkte ook niet. Ik zeg werkTE omdat het probleem sinds gister ineens uit de wereld is. Ik ben er nog steeds niet achter hoe dat ineens kan, maar ik heb er geen problemen mee dat 't weg is ;) Het probleem deed zich niet alleen met WMP voor, maar ook met Winamp, Nero Showtime en divx player. Ik heb als codec pack Codecs6015_allin1 geinstalleerd. Dat is al tijdje geleden en heeft nooit voor problemen gezorgd. Het gold inderdaad voor alle formaten video.
  • Welk OS gebruik je trouwens? Ok, ik weet dat je probleem weg is maar ben ff benieuwd. In Windows 98 kon je namelijk instellen of videobestanden in oorspronkelijk formaat wilde afspelen of in volledig scherm. Maar misschien dat dat alleen voor de mediaplayer gold?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.