Vraag & Antwoord

Anders (software)

Email map verdwenen

5 antwoorden
  • HELP wie weet hoe ik een map, aangemaakt in Postvak IN, kan terugkrijgen/vinden? Ik had een map geselecteerd staan. Ik klikte met mijn muis op een andere map en maakte een sleepbeweging. Kreeg dat rondje met de streep erdoor, dat dat niet ging. Dit was boven de navigatie balk. Kwam toen in het venster met de emails in de betreffende map en .......hoeps weg map. Met zoeken geprobeerd, maar niets gevonden. Noch in MS outlook noch in WXP. Ik hoop dat iemand mij op weg kan helpen want het is eigenlijk de belangrijkste map die ik heb of had? Groeten en bedankt.
  • heb je al eens gekeken onder menu: Beeld => Mappenlijst (MS Outlook 2000) Wim
  • Ja, maar daar ook niets gevonden. Maar ik blijf zoeken. Ik hoop dat ik het allemaal verkeerd doe. Mijn kop loopt momenteel over ivm scheiding. Helder nadenken is dus moeilijk, maar je moet toch.....?? Misschien na een nachtje slapen toch weer helder. Als ik het zelf vind, meld ik dat direct. Bedankt voor je reactie.
  • staat binnen oe ergens een + in de mappenlijst die daar niet hoort als je per ongeluk de muis op verwijderde items had ben je het misschien kwijt door de instelling van : map verwijderde items legen bij afsluiten
  • Je kunt even zoeken (start->search). Als het om Outlook gaat (wat je aangeeft), zoeken naar pst-files. Als het om Outlook Express gaat, zoeken naar dbx-files. Niet vergeten om (ook) te zoeken in hidden-en-system files.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.