Vraag & Antwoord

Anders (software)

een .BIN en een .CUE bestand

Anoniem
Edmond Varwijk
4 antwoorden
 • ik heb tony Hawk 4 gedownload maar nu open ik de map cd1 en daar staan 2 bestanden een .BIN bestand (700MB) een een .CUE bestand (1kb)
  maar hoe moet ik dat openen? (op cd2 staan precies dezelfde soort bestanden) kan iemand mij helpen????
 • In Nero (een programma of cd's mee te branden) klikken op openen en dan het que bestand kiezen. Hetgeen jij gedownload hebt is een "image" van een cd.

  Het que bestand kan je gwoon met kladblok openen, er zit een verwijzing naar het bin bestand in.

  Eigenlijk hetzelfde als .nrg of .iso dus.

  PS 1 topic is genoeg toch ?
 • Hoewel dit harstikke illegaal is, zal ik er maar vanuit gaan dat je het van een betaalsite hebt, die alles legaal voor elkaar heeft.

  [b:8c233f8d7c]Op deze manier hoef je geen CD's te branden[/b:8c233f8d7c]
  Download Deamon Tools, en installeer dit programma. Dan een x rebooten (wordt wel om gevraagd, moet je wel doen!). Nu is een nieuw TRAY-ioontje verschenen. Rechste klik daarop, kies het bovenste item uit het verschenen menuutje, kies Set number of devices, en kies 2. Rechste klik weer op het D-Tools icoontje, kies het bovenste item uit het verschenen menuutje, dan de 1e schijf en kies Mount Image en dan zoek je dus de .CUE op. Nu ga je naar My Computer/Deze Computer en je ziet dat er een nieuwe DVDROM speler is verschenen. Daar is de TonyHawk CD nu in geplaatst. Om met CD2 hetzelfde te kunnen doen, moet je weer rechte klik op het D-Tools Tray-Icoontje doen, en dan dus de 2e schijf gebruiken.

  Als de DVDROM in MyComputer volgens Windows niet toegankelijk of leeg is, reboot dan. Werkt het dan nog niet, kies dan bij Mount Image by File Type : All Files. Dan pak je de BIN ipv de CUE.
  Succes ermee.
 • Mooooooooooood?? :P :lol:

  [size=7:5318ba400e]Sorry ik was ff in een lollige bui[/size:5318ba400e]

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.