Vraag & Antwoord

Anders (software)

winamp

5 antwoorden
  • Mijn tijdelijke oppas heeft zeer goed voor de kat gezorgd, maar wat minder goed op de pc. Ik kom er nu achter dat al mijn mp3 files opeens winamp files zijn en ook als ik een cd wil afspelen blijken dat volgens verkenner winamp files te zijn. Blijkbaar had ie er winamp opgezet (had ik eerst niet dacht ik) en heeft het er wel weer afgehaald. Alleen ik kan nu nix meer afspelen. Mijn cd's worden niet herkend. Heb al wat zitten zoeken, maar zag dit probleem niet. Vraag is dus hoe ik er voor kan zorgen dat muziek bestanden niet als winamp worden beschreven. Vast dank!
  • Klik met de rechtermuisknop op het bestand dat u met een ander programma wilt openen en klik vervolgens op Eigenschappen. Klik op Wijzigen op het tabblad Algemeen. Klik op de naam van het programma waarmee u het bestand wilt openen. of: Een bestand aan een programma koppelen Open Deze computer. Dubbelklik op een station of map. Klik met de rechtermuisknop op een bestand en klik vervolgens op Openen met. Als Openen met niet beschikbaar is, klikt u op Openen. Volg de instructies op die onder de optie staan die overeenkomt met het dialoogvenster dat u ziet: Openen met - lijst met Aanbevolen programma's Klik onder Programma's op een programma waarmee u het bestand wilt openen, of klik op Bladeren om het gewenste programma te zoeken.
  • Winamp Installeren 'Associate with AudioCD's' uitschakelen Bij 'File Types' oa. MP3 uitschakelen, of alles.
  • Even een aanvulling: "Openen Met" krijg je sneller door: SHIFT+rechter muisknop. Dan staat er naast "Openen" ook "Openen Met"
  • Merci, ben weer prima geholpen!

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.