Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (software)

Frontpage 2002 - en 2003

sound
2 antwoorden
 • Hoi,

  Ik heb een (proobleempje) met Frontpage 2003 en daarom heb ik de volgende brief naar Microsoft gestuurt.

  Beste heer/mevrouw,

  Ik heb een vraagje over FrontPage 2002 en 2003.
  Ik had eerst FrontPage 2002 en als ik dan een pagina had gemaakt en ik wou dat opslaan dan ging dat altijd goed, maar als ik nu een pagina opsla in FrontPage 2003 dan gaat dat niet zo als ik wil.
  Stel dat ik een pagina opsla met FrontPage 2002 en ik opende die weer dan zag je dat in Internet Exploren en als je rechter muisknop deed en je klikte op bewerken dat opende hij dat in Frontpage 2002. Maar Frontpage 2003 doet dat niet, als ik dan op bewerken druk word Microsoft Word geopend en niet FrontPage.

  M'n broer is er achter gekomen dat als ik iets verander in de HTML code van een site en als ik het dan op sla met FrontPage 2003 dan doet ie het wel goed maar als ik dan bijvoorbeeld weer een nieuwe pagina wil maken moet ik dat weer invoeren omdat hij dat niet opslaat. is er een mogelijkheid om dit vast op te slaan in FrontPage 2003?

  Ik hoop dat u me kunt helpen om dit weer (goed) te krijgen.

  Mvg.
  Marc Kuiper

  Ik heb echter wel bericht terug gehad maar heb er niks aan gehad. Ze wouden aleen maar dat ik ging bellen om het probleem op te lossen.
  Maar ik kan het volgens mij beter hier proberen dan bij Microsoft. (stom dat ik daar niet geleik aan heb gedacht maaja).

  Ik hoop dat jullie me kunnen helpen om het probleem op te lossen.

  Groeten,
  Marc
 • Is Frontpage wel je standaard editor? COntroleren in Frontpage via Extra, Opties, Algemeen, Controleren of FrontPage de standaard editor is voor pagina's. Die moet aanstaan. ALs je dan FrontPage opstart moet je geen melding krijgen dat iets anders de standaard editor is, zoja, dan omzetten naar FrontPage.

  mvrgroet Edmond

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.