Vraag & Antwoord

Anders (software)

Kan niet branden

Anoniem
None
5 antwoorden
 • Ik heb het volgende probleem. Ik wileen back-up maken van mijn pc, wanneer ik nero open, alles selecteer wat ik er op wil hebben en wilgaan branden krijg ik de volgende melding:

  opslaan als: en dna de keuze uit .nrg, .iso of opslaan als all files. Hij gaat dus niet branden op cd, hoe krijg ik dit wel gedaan?
 • wellicht probeer je te branden vanuit een beperkte rechten account? Dan moet je eerst de update van Nero installeren. Met die tool geef je gebruikersrechten om te branden aan alle accounts.
 • [quote:5dff2f3341="D Spaans"]
  opslaan als: en dna de keuze uit .nrg, .iso of opslaan als all files.
  [/quote:5dff2f3341]
  Volgens mij staat Nero nog op 'Image Recorder' i.p.v. de optische drive die in je PC zit. Selecteer de juiste drive bovenin Nero Burning Rom.
 • [quote:4575643a80="Obi-wan-kenobi"][quote:4575643a80="D Spaans"]
  opslaan als: en dna de keuze uit .nrg, .iso of opslaan als all files.
  [/quote:4575643a80]
  Volgens mij staat Nero nog op 'Image Recorder' i.p.v. de optische drive die in je PC zit. Selecteer de juiste drive bovenin Nero Burning Rom.[/quote:4575643a80]

  dank, deze stond niet goed ingesteld!

  Volgende probleem is dat hij de schijfjes niet herkent :-? Kijken of dat ook nog op te lossen is :)
 • wat die schijfjes betreft, check even op de site van de fabrikant van je brander of er nieuwe firmware voor is. Vaak is de ondersteuning voor bep. merken schijfjes dan verbeterd. Firmwareupdate is vaak wel op eigen risico!

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.