Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (software)

WMP10 niet goed, wat beter?

Anoniem
FoXiERotjEknoR
8 antwoorden
 • Ik vind dat de nieuwe windows media speler 10 teveel geheugen gebruikt. Ik heb windows xp prof.
  Wat is de beste speler qua geluid en geheugengebruik?
 • http://www.winampnederlands.nl/
 • En bij de speler welke versie dit van de speler is?
 • Persoonlijk neig ik steeds meer bs player voor mijn films. Voor muziek heb ik inderdaad nog niet veel beter gezien als WinAmp 5
 • Als minimaal geheugengebruik een eis is, zou je ook eens kunnen kijken naar http://foobar2000.org/
 • Ik gebruik winamp 5 voor muziek en media player classic voor films
  en Opera is m'n browser
 • Zelf vind ik iTunes van Apple wel handig voor muziek, maar dit komt vooral doordat je bij iTunes per nummer een andere equalizer preset kan instellen, wat vooral handig is bij veel verschillende soorten muziek, waarbij je niet altijd dezelfde preset kan gebruiken. Je kan ook zelf equalizer presets maken, en je kan ook natuurlijk een manuele instelling maken. Verder kan je er ook nog muziek cd-'s mee branden en er zijn nog wel meer opties. Dit maakt voor mij iTunes honderd keer aantrekkelijker dan winamp en WMP, winamp heeft die opties niet en equalizer heeft practisch geen effect op het geluid en WMP heeft niet eens een equalizer.
 • iTunes heeft alleen geen mogelijkheid om video af te spelen, verder is hij voor een speler ook best zwaar 20 MB installatie, en gebruikt 35 MB als je muziek draait (taakbeheer>processen). Wat geheugengebruik ga je er dus niets op vooruit, wat geluid spelen heel veel.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.