Vraag & Antwoord

Anders (software)

MP3 sorteren

Anoniem
LennartII
3 antwoorden
  • Ik heb zo'n 16 Gb aan muziek op m'n laptop staan, maar vind dit een beetje veel om helemaal zelf te sorteren op artiest, genre o.i.d. Is hier een programma voor, en zo ja… welk?

    m.v.gr.

    Tom
  • Wie A zegt, moet ook 2 zeggen.

    Welkom op dit forum ;) Ik denk dat je er niet heel makkelijk onderuit komt er tijd aan te besteden. Google eens naar 'muziek sorteren', 'music sort program' ed. Je komt dat verschillende programma's tegen waar je misschien wat aan hebt (Winamp, MusicMatch Jukebox, Magix Music Maker). En probeer het daarna bij te houden… :)
  • Hehe id3 tags aanpassen doe je idd niet even gemakkelijk bij zoveel files. T begint denk ik ook door alles goed te benamen en bijvoorbeeld een goeie directory structuur aan te brengen denk hierbij aan een indeling van muziekgenres.. Tevens als je al je tracks id3 tags hebt ingevuld.. kost t ook nog is hoop tijd om alles te sorteren op naam of genre. Ik hoop voor je dat je het meeste goed heb bijgehouden anders wordt het erg moeilijk. Zelf gebruik ik de music libary van Winamp.. werkt perfect. Goeie zoekfunctie en sorteren kan bijna op alle velden.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.