Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (software)

Geen werkbalk in outlook 6

Anoniem
None
10 antwoorden
 • Helaas is de werkbalk van outlook 6 verdwenen waardoor ik dus niet meer kan knippen, plakken, vette letter gebruiken etc.
  Hoe kan ik deze werkbalk weer terugkrijgen ?

  Margriet
 • In outlook kiezen voor menu beeld, werkbalken, standaard.

  Groetjes,
  Blackxs
 • Margriet,

  Klik in de bovenste balk op jouw rechter muisknop en zorg dat er een vinkje komt te staan bij 'standaard'.

  Als dit niet lukt kan je ook in het menu 'Beeld' bij 'Werkbalken' het kopje 'standaard' aanvinken.

  Als het goed zal de werkbalk nu weer zichtbaar zijn.

  Succes.

  [edit] 2x antwoord zal ook wel duidelijk zijn :D [/edit]
 • Ik had inderdaad daar al gekeken. Als ik Nieuw bericht aanklik dan zie ik in de balk o.a. Beeld. Dat klik ik aan en dan zie ik (met een V) alle knoppen en dan werkbalk (met een V) standaardknoppen en dan met geblindeerde letters werkbalkopmaak en daarna aanpassen. Ik krijg het zeer sterke vermoeden dat er iets mis is met die geblindeerde tekst "werkbalkopmaak" . Is mijn vermoeden juist en hoe verander ik dat ?
  Margriet
 • Sorry Margroet, ik kan mij daar geen juist beeld bij vormen.

  Tip: F1 > index > type: werkbalk

  Je krijgt dan tekst en uitleg m.b.t. de werkbalken binnen Outlook en wat de mogelijkheden zijn.
 • [quote:df695a4ac1]werkbalk (met een V)[/quote:df695a4ac1]
  Je bedoeld dat je daar een vinkje voor ziet staan?

  Maar wat bedoel je precies met geblindeerde letters? ze zijn onleesbaar?

  Groetjes,
  Blackxs
 • Hopenlijk wordt het iets duidelijker want leg maar eens iets heel goed uit. Dat is niet mijn sterkste kant
  Als ik op Nieuw Bericht klik zie je vanaf de linker kant Beeld en daar klik ik op. Dan komt er een lijstje met bovenaan de regel: Alle Koppen (geen knoppen zoals eerst vermeld) daarvoor staat een v(inkje). Onder deze regel van Alle Koppen staat Werkbalken. Als je daar met je muis op gaat staan wordt die regel blauw en dan verschijnt er een nieuw schermpje. Op die bovenste regel staat met een v(inkje) Standaardknoppen en daaronder de regel Werkbalk. Deze regel is echter onleesbaar, dus niet met zwarte letters, eigenlijk geblindeerd zou je kunnen zeggen. Die werkbalk is er dus niet en kan dan ook niet "getoond" worden. Ik zie het nu ook voor me want als ik dit mailtje schrijf dan is het woord Volgende bijna onleesbaar omdat er geen volgende is.
  Die werkbalk moet op de een of andere manier geactiveerd moeten maar hoe ??
  Margriet
 • Misschien een aanvulling op het vorige berichtje.
  Bij Nieuw Bericht moet normaal gesproken onder de regel Onderwerp nog een balk komen waar o.a. vermeld wordt: lettertype, lettergrootte, B= (vette letter) ,I= (schuine letter), U= (onderstreept) A= (hoofdletter) uitlijnen naar rechts en links. Kortom de opmaak voor een brief. En die staat er niet.
  Margriet
 • De fout heb ik eindelijk gevonden en beste mensen zoek maar niet verder meer !!!!!!!! Wat was er nou aan de hand ?? In de balk Opmaak van e-mail stond aangevinkt Tekst zonder opmaak i.p.v. Rich Text (HTML).
  Margriet
 • En daar was ik nou net niet opgekomen…. :roll:
  Fijn dat het weer werkt!

  Groetjes,
  Blackxs

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.