Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (software)

MSN blokt automatisch iemand voor me, wil ik niet.

None
9 antwoorden
 • Ja…

  Heb een vriendin uit China in mijn lijst staan, ooit een keer geblokkeerd, en later gedeblokkeerd. Nou geen probleem.

  Meld ik me weer aan, staat ze weer op geblokkeerd. Ik weer deblokkeren, en klaar. Afgemeld, weer aangemeld, en ja hoor, ze staat weer als geblokt.
  Dus ik deblok haar, blok haar weer, en unblock haar nogmaals (gewoon om te kijken of dat effect heeft). Ik meld me af en aan, en jaja, ze is unblocked. Nou ik blij, meld me af, volgende dag meld ik me aan, en wie is er geblokt… Zij

  Het is niet iemand die dat doe als ik offline/online ga, want het gebeurt [b:3a40101d5c]altijd[/b:3a40101d5c]…

  Iemand een tip voor me? Dit is erg lastig zo…
 • Als je dingen bij 'opties' gechecked? staat ze daar in 'altijd blokkeren'? zet anders in 'altijd toestaan'? :)
 • Gedaan, nu staat ze bij options als niet geblocked, maar in mijn lijst wel… (kan wel unblocken, maar bij af/aan melden weer geblocked)…

  Heb ook ff geprobeerd haar te verwijderen, en op nieuw toe te voegen, geen effect. Ook verwijderen en dan ja klikken bij de vraag of ik haar ook wil blokken, afmelden, aanmelden, toevoegen heeft geen effect.
 • Welke versie van msn gebruik je? Want sommige versies bevatten bugs die dan weer eens de volgende update gefixt zijn. Ik heb dit ook eens meegemaakt in het verleden, maar dat was toen met de msn 6.1 versie.
 • MSN Messenger v6.2.0137

  (Heb inmiddels ook een mailtje naar makers MSN MSGr gestuurd.)
 • Wellicht helpt het als je haar verwijderd en opnieuw toevoegd?
 • [quote:791105c678="dropkick"]Wellicht helpt het als je haar verwijderd en opnieuw toevoegd?[/quote:791105c678]
  [quote:791105c678="turbo-pascal"]Heb ook ff geprobeerd haar te verwijderen, en op nieuw toe te voegen, geen effect. Ook verwijderen en dan ja klikken bij de vraag of ik haar ook wil blokken, afmelden, aanmelden, toevoegen heeft geen effect.[/quote:791105c678]
 • MSN deinstalleren/herinstalleren?
 • Heb 7 erop gehad, en er zga direct weer afgegooid. Toen ge-reboot, alles uit register gehaald, en toen msn6.2 erop gezet. Nog steeds hetzelfde probleem. MSN mailde me terug met als antwoord, dat ze dan maar een nieuw email-adres moest nemen :-?

  Hoewel dit waarschijnlijk wel de door haar (contact dat geblocked wordt) gekozen optie word, is het wel erg vreemd…

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.