Vraag & Antwoord

Anders (software)

nieuwsgroepen grabIt werkt niet

Anoniem
Vunce
9 antwoorden
 • Ik gebruik grabit omdat ik denk dat het gemakkelijk te gebruiken is. Ik wil dus niet overstappen naar iets anders tenzij strikt noodzakelijk. Maar eigenlijk krijg ik niets wat ik nodig heb, het lukt me dus niet om binaries te downloaden. Ik heb de headers gedownload. Ik klik op subscribe en ik krijg slechts een schamele lijst. Hoe kan dat, wat doe ik verkeerd?

  Enkele screenshots ter verduidelijking van mijn probleem en de eventueel verkeerde instellingen.
  http://users.pandora.be/peter_engelen/gr2.jpg
  http://users.pandora.be/peter_engelen/grabIt.jpg
 • Lijkt erop dat de provider geen binaries doorgeeft of een beroerde retentie heeft. Da's overigens normaal voor het gros van de nieuwsservers die gratis bij een internetabonnement worden aangeboden. Als je hier serieus mee bezig wilt, ben je het beste af met een betaalde server, bv. Buzzardnews.
 • Ik heb een willekeurige header gezocht in die lijst van mijn providertabel alt.binaries.anime (zie internetadres), ik heb subscribe geklikt waarna een volledige opdate. maar als ik op grab selected article klik, gebeurt er niets.
  Wat doe ik dan verkeerd?
  http://users.pandora.be/peter_engelen/gr3.jpg
 • Misschien een heel stom antwoord, maar kijk je wel bij [i:949b4c2a20]Batch[/i:949b4c2a20]?
 • geen antwoord is stom. Ik ben een leek op dat gebied. Bedankt voor je reactie…
 • Nee je hebt gelijk, natuurlijk zijn mijn antwoorden niet stom ;) Maar wil het lukken of niet? Als je de headers op kan halen, maar niet kan grabben is dat wel heel raar. Misschien een herinstallatie van GrabIt in dat geval?
 • het lukt nog niet helaas.
  Misschien een andere (gratis) nieuwsserver proberen indien iemand er een weet, gelieve te reageren…
 • Kijk eens op deze pagina.
  http://www.tuts4u.com/
  Vind je veel info.
 • In combinatie met zone-alarm kan het zijn dat je wel de headers, maar niet de bestanden binnen krijgt, maar dat speelt alleen bij yenc bestanden. Dat probleem heeft zone-alarm met meerdere newsreaders.

  Probeer anders eerst een site met afbeeldingen, dan is de kans op incomplete bijlages kleiner. Kun je in ieder geval zien of het werkt.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.