Vraag & Antwoord

Anders (software)

WinZip 9 -foutmelding

3 antwoorden
  • Ik werk met Win XP Pro en heb daarop WinZip 9.0 geinstalleerd. Zodra ik een zip-bestand met de rechtmuisknop aanklik en gebruik wil maken van de optie "Extract to here", verschint er een foutmelding: "Operation you requested can not be completed. A system temporary folder is required and can not be found. Fore more information, click on Help or press F1". Wat ik ook probeer, ik krijg deze optie niet geactiveerd, dit terwijl ik ben ingelogd als beheerder Iemand een idee?
  • Als ik de foutmelding zo lees, wil Winzip naar een tijdelijke map extracten, terwijl die map niet bestaat. Als je in Winzip naar OPTIONS gaat en dan naar CONFIGURATION, vind je een map FOLDERS. Daar moet je even controleren of alle daar vermelden mappen ook echt bestaan, met name de map voor de "Working Folder".
  • [quote:5c9840c4f5="Peter Vooges"]Als ik de foutmelding zo lees, wil Winzip naar een tijdelijke map extracten, terwijl die map niet bestaat. Als je in Winzip naar OPTIONS gaat en dan naar CONFIGURATION, vind je een map FOLDERS. Daar moet je even controleren of alle daar vermelden mappen ook echt bestaan, met name de map voor de "Working Folder".[/quote:5c9840c4f5] Zojuist alle FOLDERS gecontroleerd. Staan allemaal juist. Voor de zekerheid ook een tweetal nieuwe aangemaakt in " Working folder" en "Temp folder" en deze geselecteerd. Resultaat hetzelfde. Heb geen idee waar dit aan kan liggen :cry:

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.