Vraag & Antwoord

Anders (software)

'tune up programma'

3 antwoorden
  • hallo weten jullie mischien een goed 'tune up' programma om de prestaties van de pc te verbeteren, dan heb ik het niet over overclocken etc maar over register rotzooi te verwijderen valse links en snelkoppelinge rotzooi die blijft staan wanneer je software verwijdert etc waardoor je pc trager is. ik heb al avg (antivirus) en ad-aware(spyware) op de pc maar weet iemand een goed werkend programma hiervoor? graag reacties van mensen die er zelf mee werken?!
  • Loopt je pc slecht dan? Post is een HJT'tje :lol: Om heel eerlijk te zijn, vind ik al die tune-up dingen maar zielig. De reden, is dat als je een goede firewall+antivirus hebt, en vooral [b:8c0aa9ff7a]weet wat je installeert, en weet wat je doet[/b:8c0aa9ff7a], je pc prima loopt, of het nou een AMD64 is, of een krappe pentium3. En als je pc niet slecht loopt en je wilt toch die tune-up apps gebruiken, dan ben je gewoon raar als je het mij vraagt :roll: :-? .
  • Doe is "Check Disk" daarna "Clean Disk" en draai daarna de "Defragmenter" dat zijn de enigste en veiligste progjes die ik ken. het probleem met tune-up utillities zijn is als je 1 instellingkje verkeerd doet dat je hele windows install corrupt raakt.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.