Vraag & Antwoord

Anders (software)

heel vreemd...

Anoniem
GreatWhite
4 antwoorden
 • onlangs heb ik een spel gekocht. elke keer dat ik deze wil spelen moet ik perse de cd erin stoppen. anders start hij gewoon niet op. omdat ik dat irritant vindt wil ik een virtuele cdspeler gebruiken. bv daemon-tools. hiervoor is het nodig dat ik eerst een image van die cd maak. maar dat krijg ik met geen mogelijkheid voor mekaar. ik heb nu een aantal programma's geprobeerd om een image te maken maar het wil maar niet lukken. elke keer geeft die aan dat er fouten zijn geconstateerd. het gaat wel weer verder maar duurt alleen wel een eeuwigheid, want hij stopt elke keer bij iedere fout dat wordt geconstateerd. nu is er met mijn cd-brander helemaal niets mis. dus daar kan het niet aan liggen. is het misschien een beveiliging dat er in is gebouwd of zie ik iets over het hoofd.
  ik hoop dat mijn verhaal duidelijk is en dat iemand mij kan helpen…
 • Alcohol 120% al eens geprobeerd en klik vooral op "General protected"? Daar maak ik al mijn images hier mee :P Grtz J.W.
 • bedankt voor je antwoord jwspruyt.

  ik heb het geprobeerd maar krijg het nog steeds niet voor mekaar met alcohol 120% en general protected. het gaat zo langzaam en geeft zoveel fouten aan.
  kan het misschien ook te maken hebben met mijn cd-brander. ik heb namelijk een dvd-brander waarmee ik mijn cd's brand.
  kan ik zien waarmee mijn spel is beveiligd.
 • Hallo Devi, maak je met Alcohol een mdf/mds image aan of wat anders? Daar kan het verschil ook nog inzitten. Er is een programmaatje waarmee je kunt zien wat voor een beveiliging er op een cd zit, ik weet helaas niet meer hoe het progje heet, maar het werkte met schedels. Hoe meer schedels hoe meer beveiliging erop zit. Misschien weet iemand anders hier het wel?

  Als het ripproces lang duurt en er fouten komen met Alcohol is de cd dan nog wel goed? Geen beschadigingen en zo?

  Grtz. Jan Willem

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.