Vraag & Antwoord

Anders (software)

Xampp

Anoniem
JZN
3 antwoorden
 • Omdat hij nu op de goe plek staat helpppppppp:

  Ik wil xampp op een usb stick zetten een: http://www.esend.com/sandisk/product.asp?s…7B7GUBH8K41DB34 maar hoe doe ik dit ik heb het er op willen instal maar dan wilt hij niet graag snel andwordt heb het morgen nodig.
  Zeg over instal op usb gesproken komt daar ooit een artikel over.
 • Ik wil xampp op een usb stick zetten een: http://www.esend.com/sandisk/product.asp?s…7B7GUBH8K41DB34 maar hoe doe ik dit ik heb het er op willen instal maar dan wilt hij niet graag snel andwordt heb het morgen nodig.  Zou je je vraag duidelijker willen formuleren?
 • [quote:62907b92c1="taco78"]Ik wil xampp op een usb stick zetten een: http://www.esend.com/sandisk/product.asp?s…7B7GUBH8K41DB34 maar hoe doe ik dit ik heb het er op willen instal maar dan wilt hij niet graag snel andwordt heb het morgen nodig.  Zou je je vraag duidelijker willen formuleren?[/quote:62907b92c1]
  Dat kan ik heb die usbstick gekocht mara ik wil er xampp op instal omdat ik dan mijn site overal kan aan passen maar op een of anderen mANIER WILT HIJ HEM NIET INSTAL OP DIE STICK IK KRIJG HEM WEL ER OP MAAR Dan ga ik naar: de usb stick en dan: setup_xampp.exe en dan krijg ik te zien: Sorry, but …. nothing to do!

  Druk op een toets om veder dte gaan en dan valt hij weg en dan wil ik proberen om hem te starten wat na een paar keer wel opnieuw starten vanm het gene wel doet maar dan valt hij weer weg en kan ik hem nietstarten zo beter nog meer info stuur een pm of stuur een mailtje.

  het is overigens wel de bedoeling dat ik hem zo via een anderen pc met usb stick zonder internet kan gebruiken:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.