Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (software)

Browserproblemen

avesnes1
10 antwoorden
 • Na (her)installatie van een wireless netwerkkaart krijg ik via IE 6 noch met netscape geen toegang meer tot internet. "Kan de server niet vinden".
  Middels "pingen" kan ik wel naar de andere pc en naar buiten komen.
  Andere (oldtimer pc) welke ook in het netwerk hangt kan wel gewoon internetten.
  Al geprobeerd IE te her-installeren, te downgraden naar versie 5, netscape geinstalleerd, echter zonder resultaat.
  Wat doe ik fout en wat is de oplossing.

  Voor herinstallatie van de kaart geen problemen.

  Graag ondersteuning hierbij.
 • Start alles eens opnieuw op.
 • Als je met alles ook een herinstalaatie windows bedoelt wacht ik even op een meer eenvoudige oplossing. Ik heb slechte ervaringen met een complete herinstallatie.
 • [quote:97f5888940="avesnes1"]Als je met alles ook een herinstalaatie windows bedoelt wacht ik even op een meer eenvoudige oplossing. Ik heb slechte ervaringen met een complete herinstallatie.[/quote:97f5888940]

  Nee, slechts alle apparatuur even herstarten. Het beste resultaat, als het idee juist is, geeft spannings-loos maken en dan opstarten.
 • en bekijk even dit topic:
  http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=130967 :)

  t.
 • Ik kan me niet voorstellen, dat diat iets oplost. Immers via de andere pc, die in het netwerk hangt kan ik wel internetten. De pc's kunnen in het netwerk worden benaderd, er kan gepingd worden etc. Dan veronderstel ik toch, dat de hardware goed werkt .
  Het lijkt mij een windows probeempje, omdat ook bijv. een netscape installatie niet werkt.

  Wil je nog eens meedenken??
 • [quote:6c12228f89="avesnes1"]Ik kan me niet voorstellen, dat diat iets oplost. Immers via de andere pc, die in het netwerk hangt kan ik wel internetten. De pc's kunnen in het netwerk worden benaderd, er kan gepingd worden etc. Dan veronderstel ik toch, dat de hardware goed werkt .
  Het lijkt mij een windows probeempje, omdat ook bijv. een netscape installatie niet werkt.

  Wil je nog eens meedenken??[/quote:6c12228f89]

  Graag. Windows' probleempjes kan ik soms enkel oplossen door herstarten. Maar het is vanzelfsprekend geen subtiele oplossing.

  (Laatst een weigerende Verkenner/Explorer; geen reactie anders dan een kort moment de zandloper bij de cursor.)
 • al gedacht aan geblokkeerd verkeer; wanneer er wel gepinged kan worden zou het kunnen zijn dat de firewall het verkeer blokkeerd! Probeer je firewall eens uit te zetten?!

  Su6
 • Firewall uitzetten helpt niet. Nog meer ideeen?
 • al je internetverbinding gedeelt? En je bestanden op beide computers gedeelt…. en als je XP hebt, probeer het eens met de netwerkwizard!

  Su6

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.