Vraag & Antwoord

Anders (software)

Total Commander 6.03 zeer traag

7 antwoorden
  • Ik maak sinds kort gebruik van TC, maar het valt me op (met name bij veel bestanden in een dir), dat TC ontzettend traag is. Het leeggooien van een directory met Windows verkenner duurt 45 seconden (4000 bestanden) waar TC bijna 3 minuten overdoet. Ook kopieer akties nemen aanzienlijk langer in beslag. Iemand bekend hiermee?
  • Hoi, ikwerk er zelf mee onder xp pro en het gaat als een speer. Dus het is niet iets typisch voornc. Loop anders je settings nog eens door, wie weet kom je nog iets tegen.
  • In de configuratie ben ik wel tegengekomen dat je een snelle en langzame (veilige) manier van kopieren hebt, en daarmee gaat het kopieren inderdaad wel gewoon, de verwijder optie kan je ook door windows verkenner laten doen en dan gaat die ook weer normaal. Nog een vraag, ik ben gewend in windows verkenner om de eertse letter van het bestand dat ik zoek in te typen waarmee de selctie naar het eerste bestand gaat dat met die letter begint, dit scheel een hoop werk als je grote dirs hebt, ik merk dat dit niet kan met TC, of is dit ook weer zo'n verborgen optie?
  • Volgens mij kan dat wel, is inderdaad een instelling. Staat onder 'configuration', 'Quick search (current dir)'
  • [quote:d546dd814c="gerben"]Volgens mij kan dat wel, is inderdaad een instelling. Staat onder 'configuration', 'Quick search (current dir)'[/quote:d546dd814c] Yeps, dat is hem, tnx......Nou nog hopen dat ze ooit de interface een beetje opleuken, vind het nog steeds (Ken TC van "vroeger") een beetje oudbollig :)
  • Daar zijn ook wel dingen voor, kijk maar eens bij de addons voor de site. Vind het zelf niet zo'n probleem, ik heb de teletubbie interface van XP ook compleet uit staan. :)
  • Tijdens mijn zoektocht naar plug ins, kwam ik Total Commander XP tegen, een geliktere interface, wat extra opties, wat mij betreft een aanrader :D

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.