Vraag & Antwoord

Anders (software)

Graag uitleg Get Data Back progje. opgelost?

6 antwoorden
  • Eerst beschrijving van het probleem: PC met XP erop startte niet meer op. De foutmelding was: Kan: WINDOWS\system32\config\SYSTEM niet vinden of is beschadigd. Helaas wekte de uitleg van Microsoft niet. Inmiddels is XP er overheen gedraaid vanaf CD-ROM. Helaas (met XP), op deze manier zijn alle documenten, programma’s en bestanden weg. Is het mogelijk om deze terug te halen met bijv. Get Data Back? En zo ja, hoe moet dit exact gebeuren? Op de site van Get Data Back staat wel dat je dit programma NIET op de PC moet zetten omdat op deze manier veel bestanden alsnog beschadigd raken Extra info: PC heeft maar 1 partitie! [b:7a8e1f9f46]We hebben iets kunnen redden en vervolgens = Format C![/b:7a8e1f9f46] :cry:
  • http://www.ontrack.com dit wekt perfect. ik heb een hdisk gefornmateerd en met dit progg alles weer terug gehaald
  • Hoi Plextor! Bedankt, Kun je wat uitleg geven zodat ik het uit ga printen? Dan breng ik het gelijk naar mijn buurman. Moet hij wel 2 PC’s hebben? groetjes Falco
  • Je zegt dat je XP eroverheen hebt geistalleert. Heb je dan geen tweede XP installatie naast de eerste, kun je alsnog gegevens terughalen.
  • Hoe bedoel je dat? Normaal ik heb op alle PC's 2-3 partities. Het gaat hier over de PC van mijn buurman. Hij heeft maar 1 partitie. Ik heb even een floppy gebruikt ( http://www.ntfs.com/boot-disk.htm ) en dan zie ik de bestanden wel staan. Maar hoe krijg je ze wel terug??
  • [color=red:990d12e7f6][b:990d12e7f6]“Opgelost”… met Format C![/b:990d12e7f6][/color:990d12e7f6]

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.