Vraag & Antwoord

Anders (software)

adressen in Outlook printen

Anoniem
CB
9 antwoorden
 • Ik wil een lijst met adressen op stikkers printen om op enveloppen te plakken.
  Heb al wel van alles geprobeerd, maar dan krijg ik ook de e-mailadressen en de telefoonnummers erbij geprint, of andere troep die ik niet wil.
  Is het mogelijk vanuit Outlook XP alleen de huisadressen te printen en die netjes op stikkertjes te krijgen?
 • Ik denk dat je het moet proberen te koppelen met word (samenvoegen) in word dan eerst als opmaak etiketten (en het goede formaat) kiezen. Dan kun je dus samenvoegen en velden kiezen, ik weet dat het kan icm word & excel / access
 • Bedankt voor je reactie, maar dit lukt niet.
  Je krijgt wel iets in Word te zijn, maar dat is een zootje ongeregeld vol fouten, plus weer die e-mailadressen. (Ik wil alleen de postadressen.)
  Ben ik nou echt veroordeeld tot Davilex?
 • Kan toch echt vanuit word. Je kan zelf aangeven welke velden je wel wilt en welke niet.
 • @Sellis:

  Nou, je maakt me wel nieuwsgierig, het zal theoretisch best wel kunnen, maar praktisch? Betwijfel ik toch! Het gaat me er niet om om één adresje in een Word-document te zetten, maar om er 50 netjes verdeeld over een paar bestickerde A4tjes te krijgen in één handeling, niet adres voor adres.

  Als je al bedenkt dat Outlook XP mét SP3 (werk ik mee) geeneens direct adressen uit Outlook express6.0 kan importeren!!! (Wel uit 4.0 en 5.0), dat je bij het importeren van lokale(!) .pab-bestanden een melding krijgt dat je eens elders op het netwerk (!?) of op je floppydisk (!?) moet kijken!

  Enneh, dat zou natuurlijk aan de configuratie van mijn computer kunnen liggen, maar dat ik dezelfde vreemde meldingen op 2 andere computers krijg….. Geeft me toch te denken. Maar ik ploeter nog even door :wink:
 • korte handleiding:

  In Word, nieuw en leeg venster, kiezen voor extra > afdruk samenvoegen.
  Als 'Hoofdocument' maak je 'Adresetiketten' en kies je voor 'Actief venster'.
  Bij 'Gegevensbestand' kies je voor 'Adresboek gebruiken' en 'Outlook adresboek'. Vervolgens geef je het juiste type etiket aan of geef je zelf de maten op.
  Daarna kun je de 'samenvoegvelden' opgeven: de gegevens die je op de etiketten wilt hebben. Vervolgens laat je Word alles 'samenvoegen naar een nieuw document' en daar staan je etiketten met data.
  Etiketgegevens-/lay-out niet goed? ga dan naar het andere scherm met de 'samenvoegvelden' en pas daar de velden aan (bijv. andere velden kiezen, spaties, enters etc.) In de werkbalk staat een button waarmee je de samenvoeggegevens kunt laten weergeven. Zie je meteen of het nu wel goed is. Aanpassingen gemaakt? Klik opnieuw op samenvoegen.

  [quote:54dc26ff93]het zal theoretisch best wel kunnen, maar praktisch? Betwijfel ik toch! [/quote:54dc26ff93]
  Toch vrij praktisch zo, ennuh er is ook een helpfunctie in Word die je kan helpen. Staan alle stappen in.

  Succes

  CB
 • CB, bedankt voor je moeite.! :D

  Even voor alle duidelijkheid: Voordat ik hier een vraag stel ben ik er al een tijdje zelf mee bezig geweest, heb de helpfiles off- en online al bekeken, en kom er dus gewoon niet meer uit. Ik wil dit forum niet bestoken met voor de hand liggende vraagjes.

  Is de uitleg die jij geeft trouwens wel van Office XP? Hij verschilt nogal van de uitleg die ik in mijn engelse OfficeXP tegenkom.
  Ik heb mijn verhaal [b:3a43ef5438]hier[/b:3a43ef5438] met plaatjes verduidelijkt. Dat babbelt wat makkelijker! Want ik heb nog steeds de oplossing niet :-?
  Groet,

  Ultra.
 • Probeer dit programma maar even CSved te downloaden hier http://home.hccnet.nl/s.j.francke/t2t/text2table.htm
 • http://www4.hccnet.nl/404/index.cfm?fuseaction=cursussen.Homecursussen&id=60

  A.u.b. een goede uitleg :lol:

  Lucia

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.