Vraag & Antwoord

Anders (software)

FTD (nieuwsgroepen)

Anoniem
None
24 antwoorden
 • Goeiedag, ik zit met een probleempje. Ik wilde het programmaatje FTD proberen, om via nieuwsgroepen een en ander te downloaden, maar als ik wil inloggen met een gebruikersnaam, krijg ik de foutmelding:

  "Er is iets mis met de FTD server waardoor accounts (tijdelijk)niet kunnen worden aangemaakt. Probeer het later nogmaals"

  Dit duurt echter al een tijdje, en ik heb het donkerbruine vermoeden dat het niet daarmee te maken heeft. Heeft iemand hier ervaringen mee?

  THX
 • Op het forum van FTD kon ik vinden dat er momenteel idd een ledenstop is totdat het aantal leden is terug gevloeid tot 80000. Was wel een oud berichtje maar het zal nog wel zo zijn. Momenteel zijn er nog zo'n 96000 leden dus dat kan nog wel ff duren.
 • Wellicht ten overvloede.

  FTD is geen programma om te downloaden uit nieuwsgroepen. FTD is alleen een registratie van wat er door de gebruikers van FTD in nieuwsgroepen is gepost of gesignaleerd.
 • Als alternatief is er ook nog de minder uitgebreide FTN. :wink:
 • Momenteel 86456 leden (ik ben er een :lol: ) dus nog even geduld :P
 • Op dit moment zit het ledenaantal onder de 80000, dus als je snel bent kun je je aanmelden. De ledenstopgrens is 80000.
 • Ik vraag me trouwens af hoe het aantal leden omlaag kan gaan, wordt je account verwijderd als je een tijdje niet aktief bent ofzo?
 • [quote:dc8226ef53="Salseros"]Ik vraag me trouwens af hoe het aantal leden omlaag kan gaan, wordt je account verwijderd als je een tijdje niet aktief bent ofzo?[/quote:dc8226ef53]Precies! Elke dag worden de inactieve accounts verwijderd. Zal wel als je meer dan 90 dagen niet actief bent geweest zijn :wink:
 • Volgens mij niet, ik ben namelijk ook al twee jaar lid en ik heb een tijdje niets ermee gedaan.

  Ik heb net geupdate: de laatste waren van september! Nu dus ong. 5 maanden niet gebruikt …
 • [quote:a5181d4db3="ludere"]Volgens mij niet, ik ben namelijk ook al twee jaar lid en ik heb een tijdje niets ermee gedaan.

  Ik heb net geupdate: de laatste waren van september! Nu dus ong. 5 maanden niet gebruikt …[/quote:a5181d4db3]Heb jij niet gedoneerd? Aangezien als ik bijv een weekend niet heb geupdated krijg ik smaandags niet alle posts, er zit dan een gat in… Er zit een max aan het aantal postings dat je binne kan halen als ej een free account hebt..
 • Nee, dat klopt. Ik heb niet gedoneerd, ik krijg ook niet alle posts.
  (ik bedoelde, de laatste keer dat ik had geupdate was in september en nu is er dus een gat van 5 maanden)
  Ik gebruik het overigens nauwelijks, omdat de chello-nieuwsservers ronduit slecht zijn. En ik heb geen betaalaccount.
 • Nog effe voor de zekerheid: weet je wel zeker dat je de laatste versie van FTD hebt geinstalleerd? Dus 3.7.2? De oudere versies werken niet meer (3.7.1 ook niet) en dan krijg je ook zo'n soort foutmelding.
 • [quote:ab28c4b762="boshond"]Nog effe voor de zekerheid: weet je wel zeker dat je de laatste versie van FTD hebt geinstalleerd? Dus 3.7.2? De oudere versies werken niet meer (3.7.1 ook niet) en dan krijg je ook zo'n soort foutmelding.[/quote:ab28c4b762]De probs zijn nu opgelost gok ik zo.. al een tijd..

  Maar ik moet toch even kwijt dat ik de nieuwe 3.7.2 echt niet fijn vind.. Dat programma gebruikt bij mij 95MB geheugen en 80MB wisselbestand-geheugen :o Dat vind ik echt niet normaal voor zon programma…
  En ook dat analyseren van het cache aan het einde duurt eeuwen naar maten je meer posts hebt (in totaal op je PC).
  Zonder FTD kan ik gewoon niet, maar het valt me toch een beetje tegen.. De oude 3.7 was gewoon goed.. :wink:
 • [quote:6af6aae518="Safihre"][quote:6af6aae518="boshond"]Nog effe voor de zekerheid: weet je wel zeker dat je de laatste versie van FTD hebt geinstalleerd? Dus 3.7.2? De oudere versies werken niet meer (3.7.1 ook niet) en dan krijg je ook zo'n soort foutmelding.[/quote:6af6aae518]De probs zijn nu opgelost gok ik zo.. al een tijd..

  Maar ik moet toch even kwijt dat ik de nieuwe 3.7.2 echt niet fijn vind.. Dat programma gebruikt bij mij 95MB geheugen en 80MB wisselbestand-geheugen :o Dat vind ik echt niet normaal voor zon programma…
  En ook dat analyseren van het cache aan het einde duurt eeuwen naar maten je meer posts hebt (in totaal op je PC).
  Zonder FTD kan ik gewoon niet, maar het valt me toch een beetje tegen.. De oude 3.7 was gewoon goed.. :wink:[/quote:6af6aae518]

  Voor dat cache gebeuren is een oplossing, moet je maar ff zoeken in FTD forum. Ben ook FTD-junk. :wink: :wink:
 • mijn vriend zit me te verlekkeren met hoge snelheden van FTD, maar ik kan geen lid worden en dus niet downloaden :cry:
 • http://www.newzbin.com/
 • ……

  ik heb het gelezen, de FAQ compleet doorgespit, maar snap nog niet helemaal hoe het werkt. Wat is het, hoe werkt het en gaat het snel?
 • [quote:5dca439491="Safihre"][quote:5dca439491="boshond"]Nog effe voor de zekerheid: weet je wel zeker dat je de laatste versie van FTD hebt geinstalleerd? Dus 3.7.2? De oudere versies werken niet meer (3.7.1 ook niet) en dan krijg je ook zo'n soort foutmelding.[/quote:5dca439491]De probs zijn nu opgelost gok ik zo.. al een tijd..

  Maar ik moet toch even kwijt dat ik de nieuwe 3.7.2 echt niet fijn vind.. Dat programma gebruikt bij mij 95MB geheugen en 80MB wisselbestand-geheugen :o Dat vind ik echt niet normaal voor zon programma…
  En ook dat analyseren van het cache aan het einde duurt eeuwen naar maten je meer posts hebt (in totaal op je PC).
  Zonder FTD kan ik gewoon niet, maar het valt me toch een beetje tegen.. De oude 3.7 was gewoon goed.. :wink:[/quote:5dca439491]
  Ik vind de nieuwe ook niet zo'n grote verbetering, de tags zijn wél handig. Echter heb ik ook dat het analyseren van de cache zo'n 20 minuten (!) duurt. Ik sluit het dan af m.b.v. taakbeheer (proces beeindigen). Fijn dat daar een fix voor is, ik zal eens zoeken!
  Overigens gebruik ik tegenwoordig toch maar Eweka, want ik vind de prijs toch wel meevallen voor de DVD's die ik er voor terug krijg.
 • Sinds ik FTD 3.7.3 en Waakhond 1.3 heb, (oude versies eerst verwijderd waarbij je wel even die xml file van Waakhond moet opslaan!) zijn die problemen met analysere van het cache geheel verdwenen. Alles werkt weer supersnel, als vanouds!
 • [quote:c82ec2fd62="boshond"]Sinds ik FTD 3.7.3 en Waakhond 1.3 heb, (oude versies eerst verwijderd waarbij je wel even die xml file van Waakhond moet opslaan!) zijn die problemen met analysere van het cache geheel verdwenen. Alles werkt weer supersnel, als vanouds![/quote:c82ec2fd62]Klopt, alles werkt weer perfect! :D

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.