Vraag & Antwoord

Anders (software)

Word 2002 gebruiken als editor in Outlook 2000

4 antwoorden
  • Ik heb een laptop met XP, Outlook 2000 en Word 2002. Nu wil ik word gebruiken als editor in Outlook, maar dat gaat niet. Kent iemand wellicht een truc dat het wel kan. Alles wat ik aan software bezit is legaal. Het is toch raar dat dit niet kan!
  • In outlook naar Extra > Opties > Emailindeling en bij Berichtindeling moet ´Microsoft Word gebruiken voor het bewerken van emailberichten´ aangevinkt worden/zijn. CB
  • [quote:9e74be6d8b="Henk Bakker"]Alles wat ik aan software bezit is legaal. Het is toch raar dat dit niet kan![/quote:9e74be6d8b]Vind ik niet :lol: Volgens mij staat er ook een artikel hierover in de [url=http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=FH;EN-US;KBHOWTO&sd=GN&ln=EN-US]MS KB[/url], maar sinds MS die vernieuwd heeft kan ik niks meer vinden :evil:
  • Ik blijf het onzin vinden. Twee Microsoft produkten waar veel geld voor is betaald, en die niet kunnen samenwerken. Dit is gewoon geldklopperij! Op zo'n manier wordt je gedwongen om steeds vernieuwde produkten te blijven kopen. Outlook 2000 werkt goed, de verschillen met Outlook 2002 zijn minimaal.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.