Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (software)

partition magic

vxvk
6 antwoorden
 • Ik heb geprobeerd met Partition Magic een nieuwe partitie te maken op een computer met Windows 98, een Pentium2. Ik heb dat geprobeerd met PM 4 en 7 en ik heb geprobeerd om een logische partitie te maken, zowel Fat als FAT 32. Ik krijg echter steeds dezelfde foutmelding, nl.
  Error 2003 while executing Batch Error 2003: File size does not match FAT allocation for file. Wie weet wat de oorzaak kan zijn. Vast bedankt. Gerda
 • Even vertaald uit het engels: er staat een bestand in die partitie waarvan de grootte volgens de inhoudsopgave (FAT = File Allocation Table) afwijkt van de grootte die het bestand zelf denkt te hebben. Met dat bestand is iets mis.
  Om het probleem op te lossen: voer chkdsk en/of scandisk uit op de partitie.
  Aanbeveling: voer altijd een schijfcontrole uit op partities die worden gewijzigd (vergroot/verkleind/verplaatst) en defragmenteer die partities voordat je er Partition Magic op loslaat.
 • Probeer eens een andere partition manager: Partition Expert van Acronis is getest zonder de fouten die Partition Magic maakte. (!)
 • [quote:a7ff1d49a4]Probeer eens een andere partition manager: Partition Expert van Acronis is getest zonder de fouten die Partition Magic maakte. (!)[/quote:a7ff1d49a4]
  Als de auto niet wil starten,koop je dan ook gelijk een andere :-? 8)
 • [quote:7ab194dcdd="wanderer"][quote:7ab194dcdd]Probeer eens een andere partition manager: Partition Expert van Acronis is getest zonder de fouten die Partition Magic maakte. (!)[/quote:7ab194dcdd]
  Als de auto niet wil starten,koop je dan ook gelijk een andere :-? 8)[/quote:7ab194dcdd]

  Een auto die niet wil starten moet je niet kopen.

  on topic: Een dergelijk programma dient foutloos te zijn, daar Partition Magic dit niet bleek te zijn, lijkt mijn advies gerechtvaardigd.
 • [quote:c3dd6a2576]Een auto die niet wil starten moet je niet kopen. [/quote:c3dd6a2576]
  Dat ik een auto bedoelde die iemand al in bezit heeft,is eigenlijk een toelichting die alleen nodig is voor iemand die bewust de zaken verkeerd uitlegt lijkt mij.
  [quote:c3dd6a2576]Een dergelijk programma dient foutloos te zijn, daar Partition Magic dit niet bleek te zijn, lijkt mijn advies gerechtvaardigd.[/quote:c3dd6a2576]
  Of de fout bij PM ligt is mijns inziens nog niet bewezen,gezien de opm. van bavel
  [quote:c3dd6a2576]Even vertaald uit het engels: er staat een bestand in die partitie waarvan de grootte volgens de inhoudsopgave (FAT = File Allocation Table) afwijkt van de grootte die het bestand zelf denkt te hebben. Met dat bestand is iets mis.
  Om het probleem op te lossen: voer chkdsk en/of scandisk uit op de partitie.
  Aanbeveling: voer altijd een schijfcontrole uit op partities die worden gewijzigd (vergroot/verkleind/verplaatst) en defragmenteer die partities voordat je er Partition Magic op loslaat.[/quote:c3dd6a2576]

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.