Vraag & Antwoord

Anders (software)

Outlook & compuserve

5 antwoorden
  • hallo mensen, ik heb een emailaccount van compuserve met verschillende schermnamen. Alleen ik heb een probleem met het versturen van email. Ik kan alleen email ontvangen. bij servers heb ik ; inkomend: imap.cs.com poort : 143 uitgaand: smtp.cs.com poort : 25 weet iemand wat de instellingen wel moeten zijn ?? want zo schijnt ie dus niet te werken. alvast bedankt.
  • [quote:7398ef3125="Designpiet"]hallo mensen, ik heb een emailaccount van compuserve met verschillende schermnamen. Alleen ik heb een probleem met het versturen van email. Ik kan alleen email ontvangen. bij servers heb ik ; inkomend: imap.cs.com poort : 143 uitgaand: smtp.cs.com poort : 25 weet iemand wat de instellingen wel moeten zijn ?? want zo schijnt ie dus niet te werken. alvast bedankt.[/quote:7398ef3125] is het niet pop3.cs.com en smtp.cs.com
  • áls ik het goed heb is het niet de imap die verstuurd maar de smtp. dus het zou alleen aan de smtp kunnen liggen omdat het ontvangen van de mail geen probleem is.
  • weet niemand waar het anders aan kan liggen
  • [quote:dca306b8be="Designpiet"]weet niemand waar het anders aan kan liggen[/quote:dca306b8be] Ben je hier al geweest? [url]http://www.compuserve.nl/ledenservice/email/default.asp[/url] Is je Provider ook Compuserve?Want de uitgaande mail is altijd van je Provider.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.