Vraag & Antwoord

Anders (software)

CAD viewer die 3D 360 graden roteerbaar is

Anoniem
None
8 antwoorden
 • Ik zoek een cad-viewer waar je, je ontwerp in alle drie de dimensies 360 graden kan draaien, oftewel hij heeft 360^3=46.656.000 mogelijk kijkpunten. Er hoeven geen bewerkopties of iets in die trant in en alleen voor *.dwg is al goed, ik moet wel kunnen printen vanuit dat programma.
  Bestaat zoiets als ik vraag eigenlijk wel voor thuisgebruikers?

  AMD Athlon XP 2800+
  ASUS bordje (nogal basic)
  256 MB DDR SDRAM
  Win XP SP2

  AutoCAD LT 2004
 • kan hetgeen ik wil eigenlijk niet met autocad lt 2004 zelf? En eigenlijk is 360 graden roteerbaar, maar met een nauwkeurigheid van 10 graden ook wel goed, dan heb je dus (360/10)^3=46.656 mogelijke kijkpunten.

  Verder nog een vraagje moet je het .bak bestand nog bewaren als je autocad heb afgesloten en je werk had je ook opgeslagen.
 • helemaal niemand? lekker is dat. Als er morgen nog geen reactie is probeer ik het wel in grafisch, en dan kan er hier wel een slotje op.
 • Solidworks 2005 viewer;
  www.solidworks.nl
  kijk bij downloads daar kan dan solidworks 2005 viewer downloaden, mits je geen terrorist bent uit iran irak noord korea enz.. :lol:
  Ik werk zelf met solidworks op school.
 • Hoezo terrorist?!?! By the way, je moet overigens niet denken dat ik niet verder heb gekeken dan m'n neus lang is, ik had dit topic ( http://forum.computertotaal.nl/phpBB/viewtopic.php?t=125940 ) al gezien en de meeste ook uitgeprobeerd, maar de een wou mijn *.dwg bestand niet openen (dit terwijl ze wel DWG ondersteunde?!?!), en in de ander kon ik weer niet iets vinden waarmee ik mijn ontwerp van aale kanten kon bekijken. Ik heb trouwens solidworks 2003 zelf, en die wou mijn ontwerp ook al niet openen, dan zegt hij "Invalid or Incomplete DXF/DWG input file. Unable to continue import translation." Verder heb ik nog wat gegoogled maar uiteindelijk toch niks gevonden dat werkt. Ik ga ff kijken of ik solidworks viewer al had geprobeerd.
 • Me be blind and stupid. Ik had niet goed gekeken in autocad en ikdacht dat ik LT 2004 had, maar thank god had ik 2004 full. Daar zit de functie 3D Orbit in (View) en dat is nou precies wat ik wil. Weer een probleem de wereld uit geholpen. Toch bedankt zakmes.
 • By the way, solidworks viewer is niet geschikt voor *.dwg files, hij had alleen maar de optie om de drie verschillende solidworks bestandtypen te openen
 • http://www.materialise.be/HOME/home_ENG.html

  Hier kan je i.i.g. misschien een viewer downloaden (weet uit ervaring dat *.stl wel kan)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.