Vraag & Antwoord

Anders (software)

Hoe beveilig je een PDF file

6 antwoorden
  • Ik weet wel hoe je kan zien of een bestand beveiligd is maar niet hoe ik mijn pdf file zelf kan beveiligen!? dank alvast DRIVERS
  • uit welk progsel maak je een pdf? een virtuele printer maybe? Als ik pdfjes maak doe ik dat meestal met een virtuele printer "FinePrint pdfFactory Pro." Met deze ben je ook in staat om een password op een pdf te zetten.
  • [quote:dc71f6eb77="Driversr"] Ik weet wel hoe je kan zien of een bestand beveiligd is maar niet hoe ik mijn pdf file zelf kan beveiligen!? [/quote:dc71f6eb77] Waartegen wil je die pdf-file dan beveiligen? :-?
  • dat op mijn internetsite men em alleen kan lezen en niet printen of kopy paste Ik heb mijn pdf gemaakt met easy pdf thnx
  • welke versie.. http://www.visagesoft.com/products/easypdf/free.php De security optie is niet verkrijgbaar in de gratis versie van het programma. Ik raad een freeware proggie aan. Softpedia kan je dr zat vinden. Deze heb ik gevonden op hun website. http://www.pdfdesk.com/download.html T is freeware, dus je kan t gratis installeren. Heeft een encryption functie dus je kan je pdf beveiligen met een password. Installeer m als virtuele printer en je kan uit iedere programma t document printen als een PDF file.
  • beetje omslachtig, maar als je het maar een paar keer hoeft te doen kan je een trial van adobe acrobat downloaden

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.