Vraag & Antwoord

Anders (software)

autoupdate norton 2002

Anoniem
Falconetti
5 antwoorden
 • Ik heb 2 PC's beide met norton 2002, de een haalt de updates automatisch op de andere moet ik met de hand doen de Symantic, nu mijn vraag bij de auto update is het meestal zo'n 1,5 mb, maar bij intelligent updater staat er altijd zo'n 5,5 mb. Waarin zit het verschil ??? Als beide geupdate zijn staat het aantal virus definities gelijk.
  gr. D.Quijote
 • Live Update voegt alleen nieuwe virus definities toe aan je bestaande definities.
  Intelligent Updater vervangt dus alles in 1 keer.

  Aan het einde zijn beide gelijk = gelijk aantaal virus definities.

  groetjes
  Falco
 • @ falconetti, bedankt maar misschien een stomme vraag, betekent het dat er dan toch iedere keer 5.5mb bijkomt ???? Want ik kan niet zien of intelligent updater eerst alles wist.

  gr. D.Quijote
 • Hi Don Quijote,

  Het is geen stomme vraag..
  Nee, er komt niet steeds 5,5 MB erbij.
  De 5,5 komt wel binnen maar bestanden worden overgeschreven.
  Oude bestanden worden niet gewist, alleen overgeschreven.
  Het is beetje net zoals bijv. als je Windows niet goed werkt. Je kan dan eventueel Windows er overheen draaien vanaf de CD-ROM. In dat geval beschadigde bestanden worden overgeschreven maar verder blijft alles zoals het was.

  Sommigen gebruiken de Intelligent updater omdat deze wordt door Symantec dagelijks ververst. De gewone Auto Update komt 1 keer de week binnen. Alleen bij extreme gevallen: veel aanvallen met nieuw virus wordt de Auto Update ook anders door Symantec geactiveerd.
  Het ‘nadeel’ van Intelligent Updater is: je moet het zelf downloaden en voor mensen met een trage verbinding (telefoon lijn) duurt het vrij lang om de 5,5 MB te downloaden.

  grtz
  Falco
 • @ Falconetti, alles nu duidelijk, ik heb inderdaad een langzame verbinding
  maar ik heb genoeg tijd. Eigenlijk toch raar dat je op die manier de virus definities uptodate kan houden terwijl je abo. expired is. ik had natuurlijk hierwel een oplossing voor :oops: , maar die werkt momenteel niet helemaal, vandaar dat ik het handmatig moet doen.
  gr. D.Quijote

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.