Vraag & Antwoord

Anders (software)

zip met wachtwoord kraken d.m.v. programma?

Anoniem
kid jansen
15 antwoorden
 • ik heb op mijn pc diverse zip bestanden die ik een hele tijd terug gezipped heb met diverse wachtwoorden waarvan ik helaas en stom genoeg een paar vergeten ben. nou heb ik gehoord dat er programmas zijn die deze bestanden kraken zodat je het toch nog kan openen.
  Ik ken deze programma niet, hopelijk een van jullie wel?
  en ik neem aan dat het niet illegaal is om eigen zips te kraken toch

  alvast bedankt
 • ff googlen met de termen: recover password zip
  en je krijgt een massa suggesties
 • Het kraken van een wachtwoord kan verschikkelijk lang duren, 6 uur is geen uitzondering.
  Misschien kun je zelf nog de wachwoorden achterhalen door goed na te denken over de verschillende mogelijkheden.
 • En als je een programmatje gevonden hebt dan kan je meestal ook maar tot 3 getallen/cijfers. Anders moet je betalen.
 • Het is een is een zoekmachine maar ik weet niet of de mods hem laten staan http://www.astalavista.ws/ het zal er om hangen legaal of illegaal?
 • http://www.lostpassword.com/zip.htm
  deze zip password cracker doet 5 miljoen passes per seconden, maar dat kan alsnog lang duren als het er wachtwoord meer dan 8 characters lang is
 • dan kan het idd nog heel lang duren, als ik met die snelheid m'n win xp inlog password zou moeten kraken, en er behalve dat programma geen alternatief zou zijn, dan zou ik nog zeker zo'n 3*10^45 millenia bezig zijn (ja ik heb inderdaad een achterlijke lang wachtwoord)
 • [quote:386115cc00]http://www.lostpassword.com/zip.htm
  deze zip password cracker doet 5 miljoen passes per seconden, maar dat kan alsnog lang duren als het er wachtwoord meer dan 8 characters lang is
  [/quote:386115cc00]

  Ik weet niet of je het weet maar je hebt een kleine 70 mogelijkheden per karakter, met 8 karakters heb je dus 70^8 mogelijkheden. Dan ben je met 5 miljoen per seconde nog steeds (70^8)/3600/24=1335 dagen bezig, ik weet niet of de TS JAREN de tijd heeft, maar dat lijkt mij niet.
  Hij zal denk ik eerst bij zich zelf te rade moeten gaan hoe complex zijn wachtwoorden zijn. Die van mij bedenk ik gewoon volledig willekeurig en stamp ze gewoon in me hoofd en sla ze voor de rest nergens op. Maar als de TS dingen als naam van hond/kat/vrouw/kind/type auto/favo film/boek of weet ik veel wat voor iets simpels dan heb je het volgens mij zo geraden.
 • abcdefghijklmnopqrstuvwxyzABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ1234567890`~!@#$%^&*()-=_+[{]}\|:;'",<.>/?
  en soms ook nog karakters als

  ë, ï, ä, ÿ

  en zo kan ik nog wel een tijd doorgaan
 • advanced archive password recovery.
  http://www.elcomsoft.com/archpr.html je moet eigenlijk betalen, maar ik heb wel een crack die ik dan wel naar je mail als je m wilt hebben.
 • elcomsoft vind ik zelf wel lekker werken (ook ooit gebruikt icm crack), alleen is nog steeds niet heel erg snel
 • @ Kid jansen: zo lang _zou_ het misschien kunnen duren, het hoeft niet de allerlaatste mogelijkheid te zijn die het programma probeert…

  En daarnaast hoort het hier niet te kraken, kid jansen en tdw.
 • [quote:b14743bfc3="kid jansen"]elcomsoft vind ik zelf wel lekker werken (ook ooit gebruikt icm crack), alleen is nog steeds niet heel erg snel[/quote:b14743bfc3]ik gebruik m nu: 10.279.168 psswrds/ps
  vin ik best veel, hoeveel pps heeft die van jouw dan???
  @stefanpack ik zeg alleen ik stuur de crack en dat is meteen fout, wat ik doe is mijn zorg, niet echt die van jou.
 • Klopt, zeg het alleen niet zo hard.
 • nou heeft stefanpack op zich wel een punt, je mag hier geen cracks of wat dan ook wat illegaal is doen/zeggen/verspreiden, maar dat moet je aan de andere kant ook maar zelf weten.

  Wat betreft de duur van wachtwoord kraken, kan best zijn dat je hem heel snel hebt, zeker als je allemaal simpele en korte wachtwoorden hebt en een passwordcracker die karakter opbouwend werkt (eerst alle passwords met een karakter, dan twee, drie, enz.), maar je zal maar net pech hebben, dan kan je beter eens goed na gaan denken, dan dat je dat ding echt eeuwen bezig laat zijn.

  De pswrd/s die ik max gehaald heb met elcomsoft lag ergens rond de 12 miljoen per seconde, maar meestal had ik onder de 10.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.