Vraag & Antwoord

Anders (software)

openen, een lijdensweg

6 antwoorden
  • Veel programma's maken gebruik van de optie "openen". Vervolgens volgt een zoektocht op je harde schijf, met "tig" keer doorklikken. Is er geen programmaatje voor dat een knopje "favorieten" op elk in Windows gebruikt "open" venster komt te staan? Photoshop is bij mijn weten de enige die het standaard gebruikt.
  • ik snap niet helemaal wat je bedoelt....iets in de richting van een snelkoppeling?
  • Ik bedoel: Stel je zit in Word, en je wil een bestaand document openen. Je klikt op "openen" en je krijgt dan een soort Verkenner venster waar je op de harde schijf een bestand op kan zoeken. Waarom zit daar dan niet meteen een soort snelkoppeling naar de map "mijn documenten"?, of nog beter, een snelkoppeling die je naar believen aan kunt passen.
  • In de meeste programma's kun je wel instellen waar de staandaard map staat. In Office iig wel. Andere programma 's onthouden de laatst geopende map, dat zou ook moeten werken. Tja en sommige doen helaas geen van beiden.
  • Word: Extra>Opties>BEstandslocaties. Hier kun je naar believen aanpassen wat voor documenten waar geopend moeten worden.
  • O.K. Handig dat dat zo kan in Word, wist ik niet. (Mijn documenten staan meestal op Data-schijf D) MAAR........., nu wil ik een knop "Favorieten", waarbij ik kan kiezen tussen mijn favoriete opslaglokaties. En niet alleen voor WORD, maar voor ALLE Windows programma's. (Lastge vent hè, maar misschien heeft iemand een idee..)

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.