Vraag & Antwoord

Anders (software)

te weinig geheugen?

4 antwoorden
  • Bij een vriend van mij kwam steeds bij het opstarten de volgende mededeling:[i:6b051ff77f] "instruktie 0x77f48ddf verwijst naar geheugen op 0x32017800. De lees- of schrijfbare (written) op het geheugen is mislukt"[/i:6b051ff77f] Kent iemand dit?
  • Hmmm, dat kan óf zijn dat de software een probleem geeft (maar dat lijkt me stug). Ik denk eerder dat het geheugen niet goed meer is. Laat die vriend eens enkele uren na elkaar dit programma draaien: http://www.memtest86.com/ Als het geheugen goed is, mag hij geen enkele fout vinden.
  • [quote:a7fa77f634="Hu'uruun"]Hmmm, dat kan óf zijn dat de software een probleem geeft (maar dat lijkt me stug). Ik denk eerder dat het geheugen niet goed meer is. Laat die vriend eens enkele uren na elkaar dit programma draaien: http://www.memtest86.com/ Als het geheugen goed is, mag hij geen enkele fout vinden.[/quote:a7fa77f634] Misschien kun je mij nog even helpen. Moet ik de eerst genoemde item op de site downloaden en dan off-line testen?
  • Yep, het programma moet gedownload worden en op een diskette (of eventueel een bootable CD) worden gezet (er staan instructies op de site). Dan de computer opnieuw opstarten met de diskette erin...

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.