Vraag & Antwoord

Anders (software)

MDF extensie branden

5 antwoorden
  • Beste Forumleden. Ik heb een bestandje met mdf extensie, dit wil ik graag branden. Ik had begrepen dat je dit kan doen via alcohol 120 %, maar is dit mogelijk met NERO nieuwste versie die ik heb? en zoja hoe moet ik dit inladen? Via de zoekfunctie kwam ik niet heel veel verder. Ik wil namelijk niet teveel brandprogramma's op de pc hebben staan. Groetjes Sven en alvast bedankt
  • Ik gebruik ISObuster om het imagebestand uit te pakken. Ik kijk nl. liever eerst naar de inhoud voordat ik misschien een CD-R/DVD-R vernaggel. 8)
  • Thanx voor je reactie Ik weet wat de inhoud is, en die wil ik graag branden op een cd. kun je dat evt met het programma doen wat jij aangeeft omzetten naar een nero extensie? of kun je hem gelijk branden met Nero? Groetjes Sven
  • Waarom moet je weer een imagebestand maken van een bestand dat je al uitgepakt hebt? Nero moet de uitgepakte inhoud gewoon kunnen fikken.
  • Ik dacht dat ik het gelijk kon branden mijn mdf image bestand. soms heb ik wel een bin-file die brand ik met cdr-win. ik download het programma waar jij het bestand mee uitpakt en dan brand ik het met Nero. Dank je wel voor je hulp.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.