Vraag & Antwoord

Anders (software)

Undelete wie weet een echt goed programma

Anoniem
derkdejong
3 antwoorden
  • Per abuis heb ik via het thuisnetwerk een map genaamd eerstegraads met submappen en bestanden op een andere computer verwijderd. De verwijderde items waren onderdeel van een gedeelde map die te ver open stond (netwerkgebruikers mochten wijzigen). Beide PC's draaien XP home en hebben FAT32 bestandsindeling. Ik heb demo versies van undelete software pakketten gedownload (Active@Undelete, RecoverMyfiles en UNERASE) maar alleen Active@Undelete ziet tenminste de verwijderde map eerstegraads maar zegt dat hij leeg is! Bij properties voor de beruchte map staat de volgende boodschap: Folder has zero length Folders first cluster is occupied by other entry Ghost folder detected
    Ik heb niet naar de C: schijf geschreven maar de demo undelete software op een kleine aparte logical drive gezet die er gelukkig nog was op de bewuste PC. Kan iemand mij een undelete programma aanraden wat bovenstaand probleem op kan lossen? Bij voorbaat dank. Gerrit.
  • EasyRecovery™ Professional

    © 2002 - 2003 Ontrack Data Recovery, Inc.
  • Bedankt voor de tip. Zal de lichte versie van deze dure jongen bekijken.
    Inmiddels via demo versie van GetDataBack mijn belangrijkste Word documenten in Lost Files kunnen vinden en restoren. Moest daarvoor wel de disk in een andere PC hangen (aan de CDROM kabel want heb geen jumpertjes!) om te zorgen dat GetDataBack niet op de te recoveren schijf geinstalleerd werd. Succes en nogmaals bedankt voor de moeite.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.