Vraag & Antwoord

Anders (software)

Downloading World Wind ; welke???

3 antwoorden
  • Zie http://worldwind.arc.nasa.gov/download.html Vraag: Ik wordt wat in de war gebracht. Onderstaande 1.2e (Latest) Full install: Download (168 MB) doet vermoeden dat dit een complete versie is. Echter ik twijfel omdat de eerste een kleine 100 mb groter is. zie: 1.2c Full install: Download (253 MB) Dus wat is het nu Zijn ze zo slim geworden en hebben ze de boel zo herschreven dat het kleiner is OF is 1.2e een update ???? B.v.d. voor reactie
  • bij 12e staat duidelijk "latest" en "full". een gelukje dat die kleiner is (maar wellicht moesten ze wel een keer wat gaan shrinken). btw: je hebt toch wel w2k of xp, hè, voor je zo´n joekel gaat downloaden?
  • [quote:2dbd5eb206="derkdejong"]bij 12e staat duidelijk "latest" en "full". een gelukje dat die kleiner is (maar wellicht moesten ze wel een keer wat gaan shrinken). btw: je hebt toch wel w2k of xp, hè, voor je zo´n joekel gaat downloaden?[/quote:2dbd5eb206] Nou ja ik wilde het graag even van een ander horen :D XP. Wat ik tot nu toe gezien heb doet me niet schudden op m'n stoel Staat nu nog een plug-in van de alpen te downloaden nog eens 195 MB Als die ook niet minimaal de details van de middelste van http://members.lycos.nl/afanja/luchtfoto.htm opleveren gaat het hele zootje er weer af. Ik verwachtte waarschijnlijk veel te veel, maar ik omdat bij omschrijving stond dat ADSL noodzakelijk is, nam ik aan dat over redelijke details beschikt kon worden. omdat tijdens het draaien gegevens v/hh net gehaald worden.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.