Vraag & Antwoord

Anders (software)

2 Probleempjes...

Anoniem
XardoW
4 antwoorden
 • Hey,
  1. Ik had Norton Anti Virus en Norton Personal Firewall 2005.
  Ik heb die 2 verwijderd en heb Zone Alarm 5 Geinstalleerd.
  Heb ik dat wel sllim aangepakt ??

  2. Ik heb thuis zelf een klein netwerkje.
  Ik heb een PC beneden (waarmee verbinding wordt gemaakt)
  En een PC in mijn kamer (waarmee verbinding wordt ontvangen)
  Op mijn PC beneden heb ik Norton Anti Virus en Norton Personal Firewall 2003 geinstalleerd.
  MOET ik nu ook een Firewall installeren op mijn PC in mijn kamer of hoeft dat niet omdat er al een Firewall is geinstalleerd op de PC beneden.

  HELP!?
 • Als de bovenste via ICS op de andere pc is aangesloten, zou een firewall beneden in principe voldoende moeten zijn. Echter zou ik er zelf niet op blindvaren. Overigens is Zonealarm normaliter alleen firewall, dus even nagaan of je boven nu wel antivirus hebt. Over norton zelf zullen we het maar niet hebben….
 • ICS? ze zijn verbonden met elkaar dmv een cross-kabel…
 • Hallo

  1. Door Norton AntiVirus en Norton Personal Firewall te verwijderen zouden er geen problemen moeten ontstaan. Ook is ZoneAlarm in kwaliteit vergelijkbaar met Norton Personal Firewall, qua functies is Norton Personal Firewall wat geavanceerder.

  2. Door op je PC beneden een firewall te installeren ben je op je PC boven wel beschermd, maar als je een 3e computer door middel van een router/switch aan je netwerk hangt ben je alleen op de computer waar de firewall op staat beschermd. Dan kun je ook je netwerkje nog wat beter beveiligen door de hardwarematige firewall op je router in te stellen.

  3. ICS: Internet Connection Server is hetzelfde als 2 computers door middel van een cross-cable verbinden. De computer waarop het internetsignaal binnenkomt doet dan dienst als server.

  compu4ever

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.