Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (software)

Nero 9.0 brandfout

None
9 antwoorden
 • Mijn dochter heeft een:
  - jlms DVD-rom en een
  -philips DVD+RW DVD 8631
  Als zij een kopie van een andere rom probeert te maken, krijgt zij steeds de melding"burnprocess failed at 40 x (6.000kbs)"
  Wie iemand iets?
 • Het zal toch niet bij de melding blijven? Krijg je niet de mogelijkheid om een logje te bekijken? Daar kunnen we meer mee, de melding die je nu geeft is [i:7f820dc7d0]'n beetje [/i:7f820dc7d0]algemeen.
 • sorry, wat ik registreerde bij haar vanmiddag in log:
  1) started
  2) philips: reset occured
  3) philips: disc changed
  4) could not perform end of Disc-at-once

  Dit is totale log.
  Bedankt alvast
 • Hoe kom je er bij dat je Nero 9.0 hebt. Bij mijn weten is Nero 6.5.5.0 de laatste versie.
 • Nee hoor versie 6.6.0.6 is de laatste versie.
 • Er gaat iets fout (fout-meldingen kun/moet je niet immer letterlijk nemen, doordat de oorzaak soms iets is dat niet bekend is bij het programma, zoals een onbekend gebruikt apparaat, terwijl er toch een blijkbaar specifieke fout-melding komt), misschien is de bron tegen kopieeren beveiligd.
 • pdexie dat klopt iid. Heb zelf 6.6.0.5 en die is te updaten naar 6.6.0.6.. Ik denk dat het iid om een beveiligde cd/dvd gaat. Daar is ook goed software voor te vinden. Wat ook vaak fout gaat is de snelheid. Die zet ik standaard lager.
 • [quote:e4dabce73f="pdexie"]Nee hoor versie 6.6.0.6 is de laatste versie.[/quote:e4dabce73f] en als je dat omdraaid krijg je 9.9.0.9 .
  probeer het eens met alcohol 120%
 • [quote:9ab02ff2fb="Rick Gimpel"]pdexie dat klopt iid. Heb zelf 6.6.0.5 en die is te updaten naar 6.6.0.6.. Ik denk dat het iid om een beveiligde cd/dvd gaat. Daar is ook goed software voor te vinden. Wat ook vaak fout gaat is de snelheid. Die zet ik standaard lager.[/quote:9ab02ff2fb]

  Ja, inderdaad 6.6.06. Had toch kennelijk een borrel op, zoals gesuggereerd. (was in de war met Ghost) Nero gaf inderdaad ook aan dat het een beveiligde cd was.
  [u:9ab02ff2fb][i:9ab02ff2fb]Ook kwam de melding"burnprocess failed at 40 x (6.000kbs)" Dus dit laatste lijkt mij zeer wezenlijk.[/i:9ab02ff2fb][/u:9ab02ff2fb]Via een ander meegeleverd programma op haar PC kon diezelfde cd WEL gecopieerd worden.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.