Vraag & Antwoord

Anders (software)

Multy MSN werkt niet meer na update

Anoniem
pdexie
5 antwoorden
 • Ik had altijd MSN 6.2 en een mulity msn crack. Alleen nu moest ik msn update en nu werkt die niet meer. Ik msn weer verwijderd en oude geinstalleerd. Alleen nu blijft hij vragen voor die update en kan ik niet meer inloggen. Iemand een idee hoe ik multi msn toch kan laten werken?
 • Als je met multi msn bedoeld dat je varker dan 1 keer kunt inloggen, dan moet je msn patcher plus downloaden.

  http://www.mastaline.com/
 • [quote:374f3c2db4="pdexie"]Als je met multi msn bedoeld dat je varker dan 1 keer kunt inloggen, dan moet je msn patcher plus downloaden.

  http://www.mastaline.com/[/quote:374f3c2db4]

  Ja dat bedoel ik. alleen toen ik een plus versie installeerde had ik heel mijn pc vernaggeld. Overal spyware. Is deze gewoon veilig en welke moet ik dan hebben?
 • Ik zeg dat je msn patcher plus moet installeren , ik heb het niet over messenger plus gehad. :-?
 • [quote:bc979bad02="M@XXER"][quote:bc979bad02="pdexie"]Als je met multi msn bedoeld dat je varker dan 1 keer kunt inloggen, dan moet je msn patcher plus downloaden.

  http://www.mastaline.com/[/quote:bc979bad02]

  Ja dat bedoel ik. alleen toen ik een plus versie installeerde had ik heel mijn pc vernaggeld. Overal spyware. Is deze gewoon veilig en welke moet ik dan hebben?[/quote:bc979bad02]
  Hoi,
  Als je plus inst.kun je in het begin de vinkjes weg halen zodat de spy ware niet mee instaleerd.gewoon even ter info groetjes.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.