Vraag & Antwoord

Anders (software)

Flash afspelen in internet-browser

Anoniem
None
6 antwoorden
 • Hoi, :lol:

  Ik zit met het volgende probleem: als ik op internet op een site terecht kom waar een Flash-animatie wordt getoond kan ik deze niet zien. Het enige wat ik op m'n beeldscherm krijg is een leeg vlak met in de linkerbovenhoek een rood kruisje. Ik heb de Macromedia Shockwave Player geinstalleerd op m'n pc. Wat doe ik fout?? :cry:

  greetz,

  Backdraft
 • Zo'n zelfde probleem heb ik ook 'n keer bij iemand gehad. Nadat ik met Hitman een lijst spyware had verwijderd was het probleem opgelost. Gebruik je Windows 2000 / XP? Scan je PC dan ook eens met Hitman ( www.hitmanpro.nl ) op spyware. Gebruik je een ouder OS? Zie diezelfde site voor links naar de afzonderlijke programma's.
 • [quote:c981846811]Macromedia Shockwave Player[/quote:c981846811]

  Voor flash heb je macromedia flash player nodig, en voor shockwave pagina's macromedia shockwave player.
 • In Mozilla Firefox lukte het om Flash Player te installeren, in Avant Browser en IE niet, daar zie ik nog steeds geen Flash.
 • je kunt flash en shockwave players ook los installeren, ( vanaf de website, www.macromedia.com????) , dan zou het ook in AvantBrowser moeten werken ( en IE ook natuurlijk, maar waarom zou je dat nog willen als je FireFox en Avantbrowser hebt)
 • Heb het installatiebestandje van Flash Player gedownload, maar dit vind alleen standaard Mozilla Firefox. Het programma geeft dan wel aan dat ik kan browsen naar de Plugin-directory van een andere internetbrowser, maar zowel de Avant Browser directory als c:\windows (voor IE, waarop AB is gebaseerd) werken niet. In welke directory worden Plugins voor IE en dus ook AB opgeslagen??

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.