Vraag & Antwoord

Anders (software)

MSN probleem

5 antwoorden
  • Goedemorgen, Deze week heb ik een vriend toegevoegd in m'n msn-lijst en nu heb ik het volgende probleem. Als hij online is, dan ziet hij mij ook online maar bij mij blijft hij offline staan. Ik kan dus geen gesprek met hem beginnen maar omdat hij mij wel online zit, dan kan hij wel tegen me praten. Ik ontvangen zijn berichtjes en kan ook gewoon berichtjes terug sturen terwijl hij bij offline staat. Hij heeft mij inmiddels geprobeerd om mij opnieuw toetevoegen in z'n lijst en dat heb ik ook gedaan maar zonder resultaat. Wie weet wat voor oplossing hier voor is? Bedankt alvast, gr. JaZu
  • Waarschijnlijk heeft hij bij het accepteren van jouw verzoek om hem toe te voegen aangegeven dat jij niet mag zien als hij online is. Verwijder hem uit je lijst en voeg hem opnieuw toe.
  • ga naar extra -> opties -> privacy. dan kijk je bij de meest rechtse kolom. daar staan alle personen die jij geblokt en/of niet toegelaten hebt in je lijst. als die vriend van jou daar ook tussen staat, klik je ff op zijn mailadres en doe je accepteren. suc6. :wink:
  • heb de beide opties geprobeerd maar zonder resultaat... iemand nog een idee wat ik verder nog kan doen?
  • niemand die nog een idee heeft wat ik nog zou kunnen proberen?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.