Vraag & Antwoord

Anders (software)

ATI driver popup?

Anoniem
Hans.Vosman
3 antwoorden
  • ik heb pasgeleden een ATI driver geinstalleerd op mijn pc, en iedee keer dat ik nu mijn pc opstart, komt er een windows verkenner schermpje tevoorschijn met een ATI/support map erin, best irritant, hoe haal ik dat weg?

    Ik weet niet of ik dat mapje zomaar weg kan gooien, maar ikkan me herinneren dat je ergens kan veranderen wat je pc allemaal opstart..
  • Misschien staat het in de lijst bij start - programma's - opstarten, maar volgens mij heb ik dit ook wel vaker gehad en daar heb ik toen nix veranderd.
    Als je windows xp heb dan kan je bij start - uitvoeren "msconfig" intikken en dan kan je bij Opstarten dingen uitvinken, misschien dat het daar tussen staat.
  • ik meen me te herinneren dat er op dat ati-popupschermpje een vinkje gezet kan worden bij zoiets als: niet weergeven tijdens het opstarten.

    overigens: de optie om uit te zetten in msconfig is een goeie want dan ben je meteen ook van het ati-icoon in de system tray af. et is nergens voor nodig dat atipolab (zo heet het in msconfig) opstart.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.