Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (software)

outlook

Anoniem
ludere
16 antwoorden
 • howdy all.. ik heb nogal eens een probleem dat er in mijn outlook expres wordt gezegt:

  OE Removed access to the following unsafe attachments in your mail.

  ik heb dat zelf nooit zo ingesteld, en anti virus programma's, anti spy en dergelijke heb ik niet. ik draai win xp pro. engelse versie.

  weet iemand wat dat is en wat ik er aan kan doen? want die bijlages waarvan OE vindt dat ze unsafe zijn, heb ik juist nodig. ps: wat is OE eigenlijk??
 • OE = Outlook Express

  Klik op Opties in het menu Extra.

  Open het tabblad Beveiliging, schakel het selectievakje Opslaan of openen van bijlagen die mogelijk een virus bevatten niet toestaan onder Virusbeveiliging uit en klik op OK.

  Details : http://support.microsoft.com/kb/329570/nl
 • Je speelt wel met vuur door op je systeem geen antivirus en andere beveiligingsprogrammas te draaien! 1x een onveilige attachment bij je mail openen en het is goed feest!
 • Format c: ligt hier op de loer
  Waarom geen beveiliging op je systeem, dit is erom vragen
 • [quote:c5d60dc4d5="Pceetje"]Format c: ligt hier op de loer
  Waarom geen beveiliging op je systeem, dit is erom vragen[/quote:c5d60dc4d5]

  omdat ik zodanig op de hoogte ben van wat mijn systeem doet en laat, dat ik meteen in de gaten heb als er iets mis is. ik heb een vreselijke hekel aan beveiligingen! het vertraagt je systeem met een ruime 80% en het garandeerd nog niets. ik spreek veel mensen met computers, ik hoor een hoop met meeluisteren en de meeste problemen op systemen die ik hoor is een direct gevolg van antivirus proggies, antispyware en andere troep in die richting. ik heb externe hd's voor mijn belangrijke data, dus mijn C schijf mag crashen :wink: daarnaast draai ik nu ruim anderhalf jaar 100% clean! zonder al die (broodnodige) troep virusscannen doe ik natuurlijk wel eens, maar gebruik daarvoor een online scanner. ik weet precies wat er wel en niet op mijn systeem hoort te draaien. voor de rest houd ik het handmatig optimaal en schoon. ik wist alleen niet waarom OE attach blokkeerd. later kwam ik er achter dat OE natuurlijk outlook express betekend.. :oops:

  ps: men is ook niet echt slim om een attach te openen als men niet weet wat het is. regel 1 bij mij is: NOOIT DOEN! dus ja.. men kan het zo onveilig maken als men wilt. je bent een rund als je met attachments stunt! :wink:
 • Niet te geloven die 80 %, hier is dat 2 %.
  Volgens mij is je PC toch behoorlijk besmet, kan maar beter heel de troep eraf gooien elke week.
  Die online scan stelt niet veel voor hoor, is niet diepgaand genoeg voor een cleane pc.
  Trouwens je kan onmogelijk zelf in de gaten houden wat er op je pc gebeurt als je online bent, dan kom je niet eens aan het eigenlijke werk toe.
  http://www.google.be/search?hl=nl&q=run+a+pc+without+anti-virus&btnG=Google+zoeken&meta=
  Virussen,Wormen,Trojans,spyware,hacks,leaks,Webattacks,Spam,en dat hou je zelf tegen ???
  http://www.itsecurity.com/papers/swing.htm
  Als het aan mij lag kreeg je zelfs een verbod online te gaan.
  En een flink pak op je broek. :lol:
 • [quote:bb47535a7d="Pceetje"]Niet te geloven die 80 %, hier is dat 2 %.
  Volgens mij is je PC toch behoorlijk besmet, kan maar beter heel de troep eraf gooien elke week.
  Die online scan stelt niet veel voor hoor, is niet diepgaand genoeg voor een cleane pc.
  Trouwens je kan onmogelijk zelf in de gaten houden wat er op je pc gebeurt als je online bent, dan kom je niet eens aan het eigenlijke werk toe.
  http://www.google.be/search?hl=nl&q=run+a+pc+without+anti-virus&btnG=Google+zoeken&meta=
  Virussen,Wormen,Trojans,spyware,hacks,leaks,Webattacks,Spam,en dat hou je zelf tegen ???
  http://www.itsecurity.com/papers/swing.htm
  Als het aan mij lag kreeg je zelfs een verbod online te gaan.
  En een flink pak op je broek. :lol:[/quote:bb47535a7d]

  waarom gaan mensen altijd overal tegen in???? mijn systeem is 100% clean man! maar prima hoor… draai jij maar norton, adaware, spydocter, je firewall op 200% je poorten dichtgooien… en dan nog proberen een site te openen…. duh…

  1- ik wist enkel niet wat OE was en waarom hij attach blokkeerde.
  2- mijn systeem vertoond verder geen enkel probleem.
  3- ik weet precies wat mijn systeem wel en niet moet doen.
  4- uit ervaring met al die troep weet ik dat mijn systeem dan 80% trager is.
  5- mocht mijn systeem door onoplettendheid dan toch inelkaar lopen? dan kan ik zonder moeite en belangrijke data verlies binnen 1 uur een nieuw systeem zetten! :D
 • Hij wil je alleen maar hoeden voor evt. gevaar, maargoed. Wie niet luisteren wil moet maar voelen.. Als je straks problemen hebt moet je niet aan komen met: "Ja, ik wil geen beveilliging en nu is dit en dat gebeurd.." :lol:
  Overigens zou ik nooit van mn leven Norton draaien, geef mij maar NOD en ZoneAlarm.. :wink:
 • [quote:dd08e32242="jayday"]Hij wil je alleen maar hoeden voor evt. gevaar, maargoed. Wie niet luisteren wil moet maar voelen.. Als je straks problemen hebt moet je niet aan komen met: "Ja, ik wil geen beveilliging en nu is dit en dat gebeurd.." :lol:
  Overigens zou ik nooit van mn leven Norton draaien, geef mij maar NOD en ZoneAlarm.. :wink:[/quote:dd08e32242]

  kijk.. daar ga je weer.. met: "wie niet luisteren wil moet maar voelen" :-?

  lezen AUB! ik zeg: mijn c schijf mag en kan crashen! so what?? het enige op mijn c schijf is het systeem, lekker belangrijk… :roll: ten tweede draai ik al anderhalf jaar clean! dus wie luisterd en/of leest hier nu niet??
  en waarom mag ik zonder commetaar niet een systeem draaien zonder beveiliging?? typish nederlands… :roll: vol met bet-weters, verkopers en aansmeerders…. nogmaals: mijn systeem MAG crashen! ik hoef alleen maar nieuw systeem te zetten als dat gebeurd. maar ook nogmaals: ik draai al anderhalf jaar clean! waarom luisterd niemand daar naar dan?? en wat je voor beveiliging draaid is ieder zijn eigen voorkeur. andere keuren norton weer goed. maar goed, je zal mij niet horen met: nu is dit of dat gebeurd. want als er wat is? is het gewoon : format c:\ en de laatste keer was augustus 2003 :wink:
 • [quote:af61b46b2d="eduard33"]de laatste keer was augustus 2003 :wink:[/quote:af61b46b2d]bij mij draait een systeem dat sinds dec 1998 geen format heeft gezien en nog steeds schoon draait (win95) er staat wel een virus scanner op van dec 1998 en zonealarm. maar heeft geen format sindsdien gehad
 • [quote:2ab38c990d="Pceetje"]Virussen,Wormen,Trojans,spyware,hacks,leaks,Webattacks,Spam,en dat hou je zelf tegen ???
  [/quote:2ab38c990d]

  sja… dat denk ik wel ja als je het zo wilt zien.. kwestie van je pc kennen :wink: als je weet welke bestanden het system32 moeten bevatten, weet je ook welke er niet horen. en waar hangen trojans uit?? precies.. in het system32 map. als je de weg weet in het register kom je een heel eind. spyware heb ik persoonlijk geen moeite mee. dat hou je toch niet tegen. die proggies die het wel moeten tegenhouden bevatten zelf bijna meer spyware… en wederom kom je uit in het register om dat op te lossen. in taskmanager kun je precies zien wat er draaid. in software kun je zien wat je niet moet hebben. maar ale.. weet je de weg in system32 en het register? dan kom je een heel eind… :wink:
 • [quote:c513538f3a]spyware heb ik persoonlijk geen moeite mee. dat hou je toch niet tegen[/quote:c513538f3a]
  En juist spyware maakt je pc een stuk trager.
 • [quote:e83cad406f="ludere"][quote:e83cad406f]spyware heb ik persoonlijk geen moeite mee. dat hou je toch niet tegen[/quote:e83cad406f]
  En juist spyware maakt je pc een stuk trager.[/quote:e83cad406f]

  begin er een beetje moe van te worden….. :evil: kijk eerst ff naar het topic voor je met commetaar klaar staat! op mijn eigen pc is mijn wil wet begrepen? :evil:
 • [quote:855576c24f="eduard33"][quote:855576c24f="ludere"][quote:855576c24f]spyware heb ik persoonlijk geen moeite mee. dat hou je toch niet tegen[/quote:855576c24f]
  En juist spyware maakt je pc een stuk trager.[/quote:855576c24f]

  begin er een beetje moe van te worden….. :evil: kijk eerst ff naar het topic voor je met commetaar klaar staat! op mijn eigen pc is mijn wil wet begrepen? :evil:[/quote:855576c24f]
  Met alle gevolgen vandien
 • ja pappa………
 • [quote:fecf3cd18f="eduard33"]begin er een beetje moe van te worden….. :evil: kijk eerst ff naar het topic voor je met commetaar klaar staat! op mijn eigen pc is mijn wil wet begrepen? :evil:[/quote:fecf3cd18f]
  Ik heb naar het topic gekeken. Ik snap ook niet waarom je moe wordt. Wat boeit mij het wat jij met je pc doet? Inderdaad, geen f*ck.

  Ik geef alleen aan dat je krom redeneert. Maar ik vind het niet erg dat je je pc niet beveiligt (met programma's). Als je zegt dat je pc clean is, good for you.
  Je zegt dat je geen antivirus programma's en dergelijke installeert, omdat je pc 80% trager wordt. Maar omdat je zo wel spyware op je pc krijgt, wordt je pc alsnog traag (ik helaas niet met zekerheid zeggen of dat ook 80% is).

  Ik adviseer, lees: ADVISEER, om enkel Ad-Aware en/of Spybot te installeren. Hiervan wordt je pc niet trager, maar je verwijdert wel spyware. Dan heb je naar eigen zeggen geen last van virussen (want dat heb je nu ook niet) EN geen last van spyware.

  De volgende emoticons zal ik maar niet toevoegen, want die worden al in overmaat gebruikt door jou, en daar wordt het er niet vrolijker op: :o :roll: :evil:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.