Vraag & Antwoord

Anders (software)

Programma's voor 2 schermen

Anoniem
salsaborenko
7 antwoorden
 • Sinds kort heb ik op mijn Radeon 9800pro videokaart 2 tft schermen 17" staan. Ik ben op zoek naar programma's waarmee je:

  1) 1 wallpaper of 2 beeldschermen kan uitsmeren.
  2) op scherm 1 een spel speelt en met een programma naar bv een msn scherm kan gaan op het andere beeld. Dit kan wel dmv alt tab maar dan gaat het spel op scherm 1 tijdelijk naar de taakbalk.

  Kent iemand zo'n programma?
 • dat zit in beeldscherm instellingen geavanceerd weergave .
  als je teminste de ati drivers heb geinstalleerd .
  daar ga in wel van uit
 • [quote:88fa92497a="salsaborenko"]
  2) op scherm 1 een spel speelt en met een programma naar bv een msn scherm kan gaan op het andere beeld. Dit kan wel dmv alt tab maar dan gaat het spel op scherm 1 tijdelijk naar de taakbalk.
  [/quote:88fa92497a]

  Volgens mij kan dit niet in windows. Windows minimaliseert meteen het scherm van het spel ( en in mijn ervaring start het spel in de helft van de gevallen niet weer goed op, maar dat is spel-afhankelijk)

  Over twee verschillende wallpapers is een keer een tread geweest, moet je de zoekfunktie maar even gebruiken.
 • Humm ik heb wel een beetje in de ATI instellingen lopen rotzooien maar daar is niet meer uit voorgekomen. Enne over dat spel, ik was van plan ook de zoekfunctie te gebruiken maar met welk(e) trefwoord(en) :lol:
 • dit was de thread over die wallpapers
  http://forum.computertotaal.nl/phpBB/viewtopic.php?p=890781&highlight=#890781

  voor de zoektermen moet je denk ik in de volgende richting zoeken

  dual head
  dual screen
  twee monitoren
  extended desktop
 • Als je naar het andere scherm wilt moet je in de settings in je spel even kijken welke 3D accelerator wordt gebruikt; bij ATI heb je een <kaart x> en een <kaart x> secondary.
 • [quote:a7bf5dbe0d]Ik ben eruit…

  De software die 2 wallpapers mogelijk maakt zit al bij de drivers in. In de opties van je Nvidea kaart kun je bij Bureaubladbeheer Nview Desktop Manager inschakelen. [/quote:a7bf5dbe0d]

  Mja damn it, die drivers van Nvidea zijn ook 10x beter volgens mij maar ja ik heb ATI drivers. Mja of ik kan Nvidea drivers eropzetten maar ik denk dan dat je de meest rare foutmeldingen gaat krijgen :lol: Ik zal eens kijken of ATI nog leuke drivers op de markt heeft gebracht hiervoor. Ondertussen zijn alle suggesties welkom.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.