Vraag & Antwoord

Anders (software)

Serial ATA harde schijf probleem

5 antwoorden
  • gister was me computer opeens uitgevallen, windows opstarten lukte niet. Er stond dat er een bestand was beschadigt en dat ik het met de window cd wel zou kunnen herstellen, als ik dat wil doen loopt me computer vast, en ik kan hem ook niet formatteren :-? weet iemand hoe ik dit op kan lossen. Killdisk werkt niet bij mij via MS-DOS prompt.
  • Probeer een bootdisk voor XP te downloaden op http://www.bootdisk.com en probeer vervolgens fdisk /mbr (hier zit een nieuwere versie van fdisk in)
  • tja, om nou na de eerste de beste melding over een mogelijk beschadigd bestand meteen killdisk of fdisk in te zetten??? gewoon eerst maar eens de xp-cd erin!
  • Het inzetten van killdisk heeft misschien voorkeur vanwege zijn/haar naam. Een echte killer werkt met drastische oplossingen. Flauwe en niet zinvolle reaktie mijnerzijds, maar het moest er toch even uit.
  • [quote:8e23e557c0="derkdejong"]tja, om nou na de eerste de beste melding over een mogelijk beschadigd bestand meteen killdisk of fdisk in te zetten??? gewoon eerst maar eens de xp-cd erin![/quote:8e23e557c0] Fdisk is niet zo rigoureus hoor. Met het commando "fdisk /mbr" kan je als je master boot record beschadigd is deze weer herstellen.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.